До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Які ботфорти купити цієї осені

У новому сезоні осінь-зима 2022/2023 чоботи стають дедалі вищими. Тепер наймоднішим взуттям вважаються ботфорти – від моделей на пласкому ходу до сексуальних пар на підборах. Для повсякденних образів дизайнери пропонують вибирати класичні чорні пари з матової шкіри або ботфорти-панчохи, що обтягують литки. Тим часом, якщо хочеться оновити свій стиль за допомогою гостромодних моделей, зверніть увагу на сріблясті чоботи вище коліна, трикотажні ботфорти або пари з глянсової шкіри. Vogue.ua зібрав наймодніші ботфорти цього сезону та показав із чим їх носити.

Carolina Herrera
Лаковані

Лаковані ботфорти завжди привертатимуть багато уваги завдяки зухвалому глянцевому матеріалу. Саме тому їх краще надягати з речами без додаткового блиску, щоб не перевантажити образ. У колекції Coperni ви знайдете ботфорти-панчохи з чорного вінілу, які марка поєднує зі складносурядним жакетом та короткою спідницею, а у Giambattista Valli зустрінете ботфорти зі зміїним тисненням у парі зі спідничним трикотажним костюмом.

Реклама
Coperni
Giambattista Valli
Трикотаж

Трикотаж – один із найбільш затребуваних матеріалів цього сезону. Дизайнери пропонують із затишної в'язки теплі светри та гольфи, костюми вихідного дня та жіночні сукні, але що цікавіше – тепер з'явилися ботфорти з делікатного плетіння. Так, Max Mara продемонстрували свої фірмові пальта-teddy в парі з чоботями вище коліна з теплої в'язки на пласкому ходу, а Acne Studios показували ботфорти на підборах "у рубчик".

Acne Studios
Max Mara
Чорна класика

Гостромодні чоботи зазвичай привертають увагу оточуючих, але часом хочеться зрозумілих та позачасових фасонів і відтінків. Так, для дівчат, які віддають перевагу універсальному та практичному взуттю, пропонуємо придбати класичні чорні шкіряні ботфорти середньої ширини, щоб їх зручно було носити з будь-якими речами – від джинсів до елегантних суконь. Наші фаворити ви знайдете в колекції Couregges, Carolina Herrera та Alberta Ferretti.

Couregges
Alberta Ferretti
Металік

Металізоване взуття – головний гіт цього сезону. Якщо для святкових виходів підійдуть босоніжки Loewe, що нагадують фольгу від цукерок, то для повсякденних осінніх образів варто зробити ставку на ботфорти зі сріблястим відливом. Стильну модель ви знайдете в колекції Courreges – чоботи вище коліна у відтінку дорогоцінних металів. Щоб використовувати ботфорти як акцентну деталь в образі, поєднуйте їх з однотонними речами, як пропонує дизайнер бренду. Тим часом, у Матьє Блазі, нового креативного директора Bottega Veneta інші плани щодо цього. Він вибирає максималізм і комбінує сріблясті чоботи вище коліна з блискучими slip-dresses та оперними рукавичками.

Bottega Veneta
Couregges
Ботфорти-панчохи

Цієї осені вибирайте жіночні ботфорти-панчохи, які щільно облягають ноги — своєрідне поєднання легінсів і черевиків. Таке взуття можна носити з короткими та довгими спідницями, подовженими жакетами, надягненими на голе тіло, трикотажними сукнями та об'ємними светрами. Тим часом, Diesel також пропонують носити їх з облягаючим одягом, що імітує джинсову тканину, а Givenchy комбінують з короткими сукнями з романтичними воланами.

Givenchy
Diesel

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.