До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Випускні сукні: 9 головних трендів нового сезону

Випускний бал наближається великими кроками, а не всі дівчата вже визначилися з урочистим образом. Vogue.ua вирішив полегшити завдання з вибором і зібрав 9 головних трендів випускної моди сезону весна-літо 2019 для натхнення і приємних покупок.

Джессіка Джанґ у Rami Kadi
Пишні сукні

Пишні сукні з численними шарами фатину, ніжної тафти і повітряного тюлю – класика випускного балу. Дрес-код такої відповідальної і значимої події дає змогу вдягнути сукню, ніби зняту з плечей самої Попелюшки, і кружляти в ній в танці на вечірньому балу.

Реклама
Медісон Гедрік
Пічайя Уоттанамонтрі

<b>пышные1</b>

З кейпом

У сезоні весна-літо 2019 дизайнери поекспериментували з кроєм і фасоном вечірніх образів та вшанували вбрання королівських сімей. Так, урочисті образи обзавелися ультрадовгими кейпами, що нагадують полегшені мантії королів. Голлівудські зірки вже щосили демонструють модний тренд на червоних доріжках, в їх числі Джессіка Альба і Жозефін Скрівер.

Жозефін Скрівер
Джессіка Альба

<b>с кейпом</b>

Шовковий шлях

Шовкові образи благородних відтінків з ненав'язливим блиском мають самодостатній вигляд і вимагають лише мінімальних прикрас – акуратних цвяшків у вухах і ефектного персня. Дівчата з року в рік знову закохуються в шовкові образи на червоних доріжках.

Кікі Лейн у Versace
Габріель Юніон

<b>шелковые</b>

МЧС

Серед численних блискучих образів, пишних королівських речей, шовкових ансамблів і романтичних повітряних суконь, важко визначитися з вибором ідеального вбрання, яке буде актуальним і після випускного вечора. Тут на допомогу приходить маленька чорна сукня, яка в новому сезоні отримала нові форми і небанальні текстильні рішення.

Еббі Лі
Анна Рубик

<b>мчп1</b>

З ефектним вирізом

Для сміливих дівчат дизайнери підготували в новому сезоні сукні з глибокими вирізами. Так, Алессандра Амбросіо прийшла на вечірку Vanity Fair 2019 в ефектному вечірньому образі кольору блакитної води з провокаційним виразом в області декольте, в Гейлі Бібер відвідала червону доріжку Met Gala 2019 у лаконічній блідо-рожевій сукні з глибоким V-подібним вирізом на спині.

Алессандра Амбросіо
Гейлі Бібер в Alexander Wang

<b>вырезы</b>

Комбінезони

Модні бренди вражають кожного сезону новими ідеями і небанальними рішеннями. Так, урочисті комбінезони вже стали гідною альтернативою вечірнім сукням та знаменитості охоче носять їх на червоні доріжки. Щоб виблискувати на випускному балу, достатньо одягнути сріблястий комбінезон як у Ізабель Гулар, а можна зробити реверанс у бік мінімалізму і вибрати чорний варіант, для натхнення – образ Наталі Портман.

Ізабель Гулар
Наталі Портман

<b>комбинезоны</b>

Блискучі

Блискучі вечірні сукні – прикраса будь-якого урочистого заходу. Образи, посипані мерехтливими лелітками, вбрання з використанням люрексової нитки, блискучого жакарду або прикрашені блискітками – будуть бездоганним варіантом для випускного балу.

Дженніфер Лопес
Розі Гантінгтон-Вайтлі

<b>блестящие1</b>

Мінімалізм

Прихильницям стилю Жаклін Кеннеді і Грейс Келлі варто звернути увагу на мінімалістичні монохромні сукні. Прості фасони і благородні відтінки – чудовий спосіб продемонструвати вишуканий смак. До того ж мінімалістичні сукні темної кольорової гами крадуть зайві кілограми і візуально витягують фігуру.

Рене Зеллвегер
Шарліз Терон

<b>минимализм1</b>

Романтичні

Романтичні натури належно оцінять сукні з невагомого тюлю і ніжної сітки. У центрі уваги – повітряні образи пастельних відтінків, прикрашені квітковими аплікаціями або фантазійною вишивкою, сукні з відкритими плечима, ніжними воланами і оборками дуже різного розміру.

Кейсі Масгрейвс у Giambattista Valli Couture
Емма Робертс

<b>романтичные1</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.