До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі в’язані мінісукні весна-літо 2021

Цього сезону травень виявився напрочуд холодним і дощовитим місяцем. Найближчий тиждень на нас очікує похмура погода, але це не привід засмучуватися й ходити лише в спортивних речах або джинсах з бомберами (хоч це тепер і модно). Пропонуємо трохи врізноманітнити свій весняно-літній гардероб за допомогою затишних в’язаних суконь у звабливій довжині міні. У нових колекціях дизайнери пропонують сукні, сплетені в рубчик або кіску, ажурні варіанти грубого в’язання, а також образи з декором у вигляді торочок, шлярок і китичок.

Salvatore Ferragamo

У колекції Bottega Veneta весна-літо 2021 Деніел Лі запропонував модницям кілька нових трикотажних суконь. На подіумі з’явилися сукні грубого в’язання в пастельному бузковому, бежевому, яскраво-зеленому, синьому, червоному й лимонному відтінках. Дизайнер показав, що ці сукні можна носити як соло на голе тіло, так і поєднувати з футболками, блузами й жакетами. Ще один бренд, який зробив ставку в колекції на в’язані сукні, — Salvatore Ferragamo. Дизайнер поєднав світло-лимонну сукню, вив’язану візерунком у кіску, з величезною сумкою-шопером і босоніжками тілесного кольору. Тим часом цікаву мінісукню з чітко окресленим плетінням у нюдовій колірній гамі можна побачити в Sportmax, ажурну модель з романтичними шлярками — у MSGM, а богемну сукню з торочками — у Michael Kors Collection. Вибір за вами.

Реклама
Bottega Veneta
Sportmax
MSGM
Michael Kors Collection

Vogue.ua зібрав найактуальніші в’язані мінісукні цього літа — від смарагдового варіанта Bottega Veneta до лілової сукні у велику сітку Marco Rambaldi.

<b>вязаные мини предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.