До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вікторія Бекхем показує, як носити чорний тренч

Вікторія Бекхем відома своїми елегантними та лаконічними образами. Кожен вихід британської знаменитості супроводжують захоплені відгуки її шанувальників. Цього разу Бекхем з'явилася в Нью-Йорку у спортивних легінсах з колаборації Reebok x Victoria Beckham, які дизайнер обіграла за допомогою класичного чорного тренча Victoria Beckham, базового топа і ботильйонів з відкритим носком. За традицією британка одягнула темні окуляри-маску і взяла під пахву шкіряну сумку.

Вікторія Бекхем

Вікторія Бекхем на власному прикладі показала, як можна носити елегантний чорний тренч ненудно. Так, з легкої руки дизайнера базовий елемент гардероба вдало вписався в небанальний образ і став його "родзинкою". Цієї весни стритстайл-активістки особливо полюбили чорні тренчкоти. Модниці вдягають такі з штанами-палаццо і доповнюють сумками-подушками, міксують з сукнями-сорочками і туфлями-човниками, а також закріплюють на класичні тренчі стильні поясні сумки, чим підкреслюють лінію талії.

Реклама

Vogue.ua зібрав 7 найкращих чорних тренчів цієї весни.

<b>черные тренчи</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.