До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Святилище кольору: що носити цієї весни

Для багатьох чоловіків і жінок класичні кольори є фундаментом гардеробу, на якому базується їхній стиль. Це основи основ, що добре працюють самі по собі. Але з кожним сезоном дизайнери усе частіше заохочують до веселощів та запалу в одязі, віртуозно граючи з відтінками, намагаючись внести різноманіття у ваш "модний дім".

Калейдоскопічна щедрість неймовірних відтінків і тонів покращує настрій, випромінює впевненість і стає ковтком свіжого повітря. Цієї весни спробуйте плід визнаної свободи і дослідіть можливості кольорової палітри.

Реклама

<b>7 тренд цвет</b>

Відомо, що одночасно людське око може сприймати близько 10 тисяч різноманітних кольорових відтінків. Але в цьому сезоні вам варто звернути увагу усього на 7 з них і vogue.ua розповідає на які саме.

Meadowlark / Жайворонок

Слово "meadowlark" з англійської перекладається як "жайворонок". Саме цей птах надихнув, так назвати відтінок. Його оперення у нижній частині тіла точнісінько як колір з палітри. Вважають, що жайворонок асоціюється з весняним настроєм. Це робить Meadowlark вельми актуальним у цьому сезоні.

<b>Meadowlark</b>

Cherry Tomato / Томат чері

У цьому сезоні один із головних кольорів представлений відтінком під назвою Cherry Tomato ("томат чері"). Яскравий, насичений і апетитний, з легким помаранчевим відливом, він випромінює тепло й енергію і привертає увагу.

<b>Cherry Tomato</b>

Arcadia / Аркадія

Аркадія – це глибокий колір морської хвилі. Цей відтінок за вмілої подачі і грамотному комбінуванні дозволить створювати нетривіальні образи. Варто зважитися на цей сміливий експеримент, адже зелень з легкою домішкою синього надає свіжості і весняної чистоти у цьому сезоні.

<b>Arcadia</b>

Little Boy Blue / Хлопчачий блакитний

Не дивно, що весняний і яскравий ніжно-блакитний, знайшов застосування у колекціях модних домів. Little Boy Blue – це кольори деніму, неба і квітів. Жоден інший відтінок синього кольору не здатен одночасно підкреслити ніжність жінки і чоловічну красу представників сильної статі

<b>Little Boy Blue</b>

Pink Lavender / Рожева лаванда

"Pink Lavender" – це ще один відтінок, що відповідає за ніжність у цьому сезоні. Незвичний колір створює відчуття безтурботності та спокою. Як пахуча лаванда надає дивовижних барв ландшафтам Провансу, з такою ж легкістю вона полонила багатьох дизайнерів.

<b>Pink Lavender</b>

Lime Punch / Лаймовий пунш

Гострий і різкий відтінок "Lime Punch" (лаймовий пунш) влучно втрапляє в ціль, стаючи найбільш пам’ятним і яскравим кольором весняно-літньої палітри.

<b>Lime Punch</b>

Ultra Violet / Ультрафіолет

Ультрафіолет займає почесне місце у палітрі цього сезону. Адже саме його компанія Pantone назвала головним кольором усього 2018-го року. Він надає образу оригінальності й вишуканості, зачаровує своєю глибиною й інтригує багатогранністю у різноманітних поєднаннях.

<b>Ultra Violet</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.