До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому зустріти Новий рік: сукні з об’ємними рукавами

Зимові свята вже зовсім близько, а отже саме час задуматися про бездоганний святковий образ. Про розсип леліток, вишуканого пір’я, блискучі торочки й брючні костюми ми розповідали раніше, а сьогодні зупинимося на ідеальному варіанті для прихильниць мінімалізму: невагомі з органзи, романтичні з бавовни або трендового трикотажу сукні об’єднує головний декоративний елемент — об’ємні рукави.

Roksanda
Alexander McQueen

У сезоні осінь-зима 2021/2022 сукні з рукавами-буфами представив багато хто з модних дизайнерів: такі можна побачити в колекціях від Alberta Ferreti до Versace. Чуттєвий червоний знайшов своє втілення в сукнях довжини міді в Roskanda. Розкішна двоколірна модель може легко стати головною супутницею святкового образу — така сукня не потребує особливого обігрування. Романтичні об’ємні рукави з атласу, що доповнюють сукню на бретельках від Alexander McQueen з яскравою, немов живою, квіткою в центрі, бренд пропонує римувати з грубими армійськими черевиками — практичність і функціональність в усьому.

Реклама
Versace
Alberta Ferretti
Carolina Herrera

Не оминули дизайнери й улюблену для багатьох класику. Чорні міні, міді й максі також прикрасив цей химерний декор. Свою напівпрозору коротку сукню Донателла Версаче доповнила лелітками й привабливими логотипами, Alberta Ferretti зробили ставку на скульптурні квіти, а Carolina Herrera — на ніби вирізані вручну серця. Такі сукні можуть стати ефектною основою монохромного гардероба, оздобити який допоможуть золоті прикраси. За світлими моделями радимо звернутися до Khaite і Moschino. І якщо нью-йоркський бренд просуває ідеї розкішного мінімалізму, не обтяжуючи суконь додатковим декором, то італійський лейбл віддає перевагу стилю сафарі — з великими кишенями, шнурівкою і, звісно, об’ємними рукавами.

Khaite
Moschino

Vogue.ua зібрав шість суконь з об’ємними рукавами, які стануть окрасою будь-якого святкового образу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.