До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому зустріти Новий рік: маленька чорна сукня

Маленька чорна сукня — класика вечірнього дрес-коду. Її придумала Коко Шанель майже 100 років тому й вона досі актуальна в сучасному світі. За свою історію її неодноразово переосмислювали дизайнери й тепер вона заледве подібна до первинної моделі, випущеної в 1926 році. Попри численні зміни в дизайні сукні, вона залишається "універсальним солдатом" у жіночому гардеробі. Пропонуємо довго не вагатися й вдягати маленьку чорну сукню в новорічну ніч 2021.

Versace

Нині немає обмежень в дизайні й матеріалах для маленької чорної сукні. Вона може бути виготовлена з королівського оксамиту або елегантного атласу, зі стриманої костюмної тканини або блискучого матеріалу у вигляді леліток або глітеру. Це може бути романтична модель з відкритими плечима, строга сукня-жакет або сексуальне асиметричне міні — варіантів сотні. Цієї новорічної ночі пропонуємо вибирати зухвале міні Versace, сукню-бюстьє David Koma, розкішну модель у стилі 1920-х Oscar de la Renta, варіант на одне плече Isabel Marant або сміливу модель, скроєну на взірець смокінга Self-Portrait.

Реклама
David Koma
Oscar de la Renta
Self-Portrait
Isabel Marant

Vogue.ua зібрав 10 чорних мінісуконь для новорічної вечірки.

<b>мчп 2020/2021</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.