До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому зустріти Новий рік: шкіряна сукня

Шкіра — королева всіх колекцій останніх сезонів, а шкіряна сукня — зручна і практична річ, здатна надати потрібного настрою будь-якому жіночому гардеробу. Пропонуємо зустріти цей новий рік у зухвалому й водночас жіночному образі: vogue.ua зібрав найстильніші шкіряні сукні в колекціях осінь-зима 2021/2022.

Rokh
The Row
Gabriela Hearst

Цього сезону, крім базових і завжди актуальних суконь із чорної шкіри, як у колекціях The Row та Rokh, дизайнери зробили ставку на моделі всіх відтінків коричневого. По сміливе асиметричне міді радимо звернутися до Bottega Veneta, а з варіантом із підкресленою лінією талії допоможе Altuzarra. Габріела Герст, відома своїми трикотажними виробами, також звернулася до шкіри, представивши сукню довжини максі із кольоровими вставками.

Реклама
Altuzarra
Bottega Veneta

Не оминули бренди і світлу шкіру: рекомендуємо звернути увагу на романтичні міді, як у колекціях Chloe та Sportmax. Римувати такі сукні найефектніше з сумками в тон і високими рукавичками. Також особливо актуальні в цьому сезоні моделі гірчичного відтінку — доведено Jil Sander і Proenza Schouler. Додати образу яскравості допоможуть сережки — довгі й архітектурні.

Chloe
Sportmax
Proenza Schouler
Jil Sander

Vogue.ua зібрав 7 шкіряних суконь, які допоможуть зустріти Новий рік стильно.

<b>кожаные платья нг предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.