До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому зустріти день Святого Валентина: білі брючні костюми

Підбираючи вбрання на день Святого Валентина, більшість дівчат зазвичай робить ставку на сукні. Однак ми пропонуємо цього разу звернути увагу на брючні костюми, які легко конкуруватимуть навіть з найошатнішою сукнею. Щоб додати образу урочистості, найкращим вибором стане брючний костюм у білій колірній гамі — від діамантової палітри до відтінку слонової кістки. Підхожий варіант можна надибати в колекціях брендів сезону весна-літо 2021, де представлені десятки модних брючних костюмів для найромантичнішого вечора року.

Ports 1961

Правильно підібраний костюм — велика частина успіху, адже за допомогою нього можна створити образ, що відповідатиме вашому стилю й настрою, підкреслить переваги та приховає вади. Вибираючи костюм, передусім варто звернути увагу на крій, який задасть стилістичний вектор вашому образу. За допомогою маскулінного жакета ви підкреслите тендітні жіночі плечі, а приталений блейзер і штани зі стрілками допоможуть зробити образ елегантнішим. Один з таких варіантів можна побачити в колекції Givenchy — строгий костюм з прямими штанами й жакетом з акцентом на плечовій лінії.

Реклама
Victoria Beckham
Giorgio Armani

Білий брючний костюм — річ, у якій можна вирушити і на бенкет, і у справах. Цього сезону в колекціях брендів кожна модниця легко знайде варіант собі до вподоби. Бренд Victoria Beckham пропонує елегантну трійку зі штанами кльош, у Giorgio Armani є розслаблений варіант з укороченим жакетом, а в Ports 1961 — ошатний смокінг із шовковими вилогами. Що стосується шоу Chanel, то Віржині Віар також запропонувала білий костюм із чорно-білим жакетом і шортами-бермудами. Ми радимо в зимовий період носити його із чоботами або ботильйони, а ось навесні він матиме актуальний вигляд із босоніжками з тонкими ремінцями.

Givenchy

Chanel

Vogue.ua зібрав 15 найкращих streetstyle-образів модних дівчат у білих брючних костюмах — від монохромних ансамблів до цікавих поєднань з іншими відтінками.

<b>белые брючные костюмы стрит</b>
Как носить белые брючные костюмы этой осенью фото примеры осень 2020

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.