До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому піти на випускний: оксамитова сукня

У фільмі "Розвіяні вітром" героїня актриси Вів'єн Лі, Скарлетт О'Хара, за одну ніч пошила собі розкішну сукню із зеленої оксамитової штори. Незважаючи на бюджетний підхід, вигляд вона мала чудовий. Не останню роль в цьому зіграли магія кіно, а також краса і харизма самої актриси.

Скарлетт О'Хара в фільмі "Розвіяні вітром"

Розкішна Амаль Клуні на звану вечерю в Лондоні цих вихідних також прийшла в оксамитовій сукні кольору червоного вина і мала вигляд на мільйон. Однак, нехай ефектність тканини не вводить в оману. Оксамит – матеріал складний, примхливий і здатний як "зібрати" унікальний образ, так і забезпечити повне фіаско. Тим, хто вирішив вибрати його для випускного вечора, варто знати кілька секретів його приручення.

Реклама
Амаль Клуні в Лондоні

При виборі оксамитової сукні робіть ставку на прості моделі без складного декору і зайвих деталей. Занадто мудровані силуети – це завжди ризик апеляції до образу жінки з радянського РАГСу. На випускному вечорі і за його межами це не найпопулярніший персонаж. Зловживати прикрасами, особливо біжутерією також не варто. Погано підібрані аксесуари здатні зіпсувати навіть найкрасивішу сукню. Чим складнішою є тканина вбрання, тим простіше має бути все інше: взуття, зачіска і макіяж.

Vogue.ua вибрав 15 правильних вечірніх суконь з оксамиту.

<b>платья бархат</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.