До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому піти на вечірку: наймодніші корсети цього літа

Літо в самому розпалі, а це означає, що слід ловити кожну мить і насолоджуватися теплом. Крім того, нарешті повернулися в наше життя вечірки, яких так бракувало за часів жорсткого карантину. Тепер можна весело проводити час на свіжому повітрі, ходити на концерти улюблених музичних груп і відвідувати світські заходи в незвичайних і красивих локаціях. Як безпрограшний образ на вечірку, пропонуємо зробити ставку на корсети, які в цьому сезоні весна-літо 2021 знову повернулися в колекції до дизайнерів від зухвалих шкіряних моделей до ошатних варіантів з каменями, стразами і люрексом.

Christopher John Rogers

Погодьтеся, що тренд на навмисний oversize вже неабияк набрид, і хочеться знову носити жіночні силуети й спокусливі фасони. Так, замість мішкуватих топів і маскулінних сорочок пропонуємо цього літа надягати сексуальні корсети, в яких левову частку уваги вам буде точно забезпечено. Так, ви можете вибрати блакитний корсет з атласу Christopher John Rogers, який бренд пропонує носити в парі з брюками-карго такого ж відтінку, або придивитися до провокаційного варіанту Givenchy, врівноважити його лаконічною довгою спідницею або широкими брюками. Шанувальниці брючних костюмів також можуть радіти корсети будуть дуже стильними в поєднанні з жакетами вільного крою і розслабленими брюками, пропонуємо черпати натхнення в колекції Dion Lee.

Реклама
Givenchy
Dion Lee
Y/Project

У цьому сезоні весна-літо 2021 корсети перебувають на піку популярності. Належний внесок у цю тенденцію зробив серіал "Бріджертон", після якого, згідно зі звітом аналітичної платформи Lyst, кількість запитів на корсети зросла більш ніж на 120 відсотків. Отож, коли як не зараз, носити корсети? Ви легко можете поєднувати ошатний неоновий корсет зі спортивними штаньми за прикладом бренду David Koma, або міксувати лаконічні чорні штани з трикотажним блискучим корсетом, як це роблять Y/Project.

David Koma
FROLOV
LaQuan Smith

Варто зазначити, що корсети є також ідеальною парою до вільних речей. До прикладу, ви можете надягти корсет поверх об'ємної романтичної сукні з оборками, надихнувшись колекцією Philosophy di Lorenzo Serafini, або доповнити ним ансамбль з деніму, як це зробили Isabel Marant.

Philosophy di Lorenzo Serafini
Isabel Marant

Vogue.ua зібрав 10 модних корсетів цього літа, в яких можна піти на вечірку.

<b>корсеты 2021</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.