До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому піти на Atlas Weekend: 3 ненудні ідеї

З 5 по 11 липня пройде один із найочікуваніших заходів цього року — після дворічної перерви до Києва повертається музичний фестиваль Atlas Weekend. Цілий тиждень ВДНГ буде знову повнитися музикою, танцями і веселощами, а ми в очікуванні цього божевільного марафону поки що зберемо відповідний гардероб.

Функціональність + яскравий акцент

Функціональність — головна вимога, якої слід дотримуватися, складаючи фестивальний образ, але при цьому не хочеться мати вигляд безликого солдата. Як почуватися комфортно упродовж дня, але при цьому подобатися самій собі на світлинах, знає блогерка Емілі Сіндлев — її образ, що складається з брюк-карго, світлої вільної сорочки і яскраво-помаранчевого топа, точно надихне на власні модні експерименти.

Реклама
Влада деніму

Складно знайти універсальніший матеріал, ніж денім, який на музичному фестивалі точно буде доречним. Якщо стандартний набір з джинсової сорочки і шортів уже не радує, радимо уважніше розглянути одні з недавніх образів Тіффані Хсу. Ця завзята модниця зробила ставку на естетику 2000-х, поєднавши джинсове бюстьє з брюками з деніму. Навіть найгарячішим танцям такий комплект не стане на заваді.

Cottagecore

Стиль cottagecore, про який масово заговорили минулого літа, абсолютно не втрачає своєї актуальності. Естетика ідеалізованого сільського життя продовжує полонити молоді серця, а вуличний музичний фестиваль може стати чудовим приводом, щоб вигуляти сукню з тонкої бавовни або дихаючого льону. Радимо після одного з концертів пройтися в ній до яблуневого саду неподалік головної сцени. Сотні лайків в Instagram вам буде забезпечено, а поки що розглядаємо вараціі на тему на сторінці британки Алекси Чанг.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.