До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Робочі дні: утилітарні сорочки для повсякденних виходів

Складно знайти річ, більш універсальну за утилітарну сорочку. У сезоні осінь-зима 2019/2020 дизайнери по-новому поглянули на класику спецодягу, але зберегли при цьому його практичність і функціональність. На подіумі з'явилися утеплені моделі з вовни, сорочки з накладними кишенями, варіанти з деніму та асиметричні сорочки складного крою. Всі образи відсилають до уніформи американських робітників і є базою осіннього гардероба цього сезону.

Isabel Marant осінь-зима 2019/2020

Так, сорочка Ізабель Маран з гладкої вовни зігріє в осінній період, а її пишні рукави створять невимушену атмосферу 1980-х років. Таку модель можна заправити в високі штани і доповнити шовковою хустинкою на шиї, як пропонує дизайнерка. Тим часом Стелла Маккартні створила обтислу версію глибокого сірого відтінку, яка матиме чудовий вигляд в офісі з підборами та вільними штанами. Триколірна джинсова сорочка Ganni з легкою потертістю стане ідеальною складовою щоденних образів, а складно сконструйований варіант з колекції Sacai задасть модного настрою.

Реклама
Stella McCartney осінь-зима 2019/2020
Ganni осінь-зима 2019/2020
Sacai осінь-зима 2019/2020

Vogue.ua зібрав 10 модних сорочок для повсякденних образів.

<b>рубашки 11</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.