До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніше і найважче взуття цієї осені – Buffalo Boots

Новий тренд осені – Buffalo Boots. Дизайн кросівок на великій платформі був придуманий 1995 року в Лондоні. У той час столиця Великобританії потрапила під вплив різних субкультур: від готів до рейверів, від любителів хіп-хопу до фанатів нової поп-музики. Всі модники, незалежно від того ким вони себе визначали, носили взуття на великій платформі. Наймоднішими тоді були Buffalo Boots чорного або білого кольору. А головними фанатами і "амбасадорами" грубого взуття були солістки групи Spice Girls.

<b>buffalo42</b>

Реклама

Сьогодні це взуття знову раптово стало модним. З кінця 2017 бренд почав випускати класичні моделі Buffalo Classics щомісяця в строго обмеженій кількості. Також лейбл почав співпрацю з командами Junya Watanabe і Openіng Ceremony, які відомі вмінням задавати тренди. Сьогодні в них ходять: діджей Сіта Белан, співачка Пікс Гелдоф, модель Рубі Олдрідж та інші. Наймодніші кросівки сезону вони радять носити з сукнями максі в квітковий принт, спортивними штанами і тартановими міні-спідницями.

<b>buffalo4257</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.