До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Твідовий жакет — елегантна альтернатива бомберам цієї осені

У новому сезоні осінь-зима 2022/2023 є багато бомберів у колекціях брендів, які, безперечно, стали модним елементом у гардеробвх модниць. Отже, крім спортивних курток з манжетами, пропонуємо придивитися до елегантнішого верхнього одягу – твідових жакетів. Цієї осені дизайнери роблять ставку на фактурні двобортні блейзери з твідової тканини, гостромодні укорочені фасони, варіанти з яскравим плетінням або класичні чорно-білі моделі. Vogue.ua заглянув в осінні колекції до брендів і зібрав наймодніші твідові жакети, які можна носити щодня.

Chanel

Завдяки Коко Шанель ще в 1920-х роках було придумано твідовий жакет. Спочатку він мав приталений крій, але в 1950-х роках блейзер набув прямого силуету – у такому вигляді він закріпився в гардеробах модниць донині. Зараз твідовий жакет є позачасовою базою жіночого гардеробу, з'являючись рік у рік у колекціях дизайнерів. Так, Віржині Віар в осінній колекції запропонувала новий варіант культового жакету Chanel – подовжений однобортний блейзер із фактурного плетіння, тим часом Celine зробили ставку на класичний жакет у нюдовій колірній гамі з круглим вирізом, а Giambattista Valli показали молочний варіант із золотими гудзиками.

Реклама
Celine
Giambattista Valli

Минуло понад 100 років з часу появи першого твідового жакету, а бажаючих придбати цей універсальний та елегантний блэйзер стає ве більше. Якщо ви шукаєте класичний варіант твідового жакета, придивіться до колекції Self-Portrait. Саме там ви знайдете бежевий варіант із люрексовою ниткою, який можна носити з джинсами, широкими брюками або короткими спідницями. Дівчата, які віддають перевагу яскравим відтінкам, знайдуть віддушину в колекції Versace і Oscar de la Renta.

Versace
Self-Portrait
Alessandra Rich
Oscar de la Renta

Vogue.ua зібрав 10 наймодніших твідових жакетів цієї осені.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.