До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Туфлі на стійких підборах весна-літо 2021

Немає кращої пори року, ніж весна, коли можна носити гарні туфлі. Та щоб скласти не тільки модний, а й комфортний образ на щодень, пропонуємо придбати туфлі на стійких підборах. Окрім гостроносих лодочок, туфель з відкритою п’ятою і моделей з ремінцями біля щиколоток цього сезону весна-літо 2021 дизайнери повертають у моду практичні туфлі з широкими підборами, завдяки яким взуття можна носити не знімаючи весь день.

Miu Miu

Цієї весни дизайнери пропонують широкий вибір туфель на стійких підборах — починаючи від мінімалістичних та однотонних пар і закінчуючи ошатними варіантами з металізованої шкіри, зі стразами або інкрустацією з каменів. По-справжньому святкову модель, подібну до туфель Попелюшки, можна знайти в колекції Miu Miu. Міучча Прада вирішила запропонувати модницям не тільки незвичні футбольні кеди з мініатюрними підборами й босоніжки в спортивному стилі, а й жіночні сріблясті туфлі на стійких підборах. Поєднуйте їх з джинсами й блузами в повсякденних образах або з елегантними й романтичними сукнями для вечірнього коктейлю. Інший бренд, що також запропонував туфлі відтінку рідкого золота, — Ports 1961. На відміну від туфель Miu Miu, вони мають дещо вищі підбори й вишукані ремінці навколо щиколоток.

Реклама
Ports 1961
Salvatore Ferragamo

Шанувальниці мінімалізму цієї весни зможуть освіжити свою колекцію взуття новими парами нейтральних відтінків. У Max Mara з’явилися карамельні пари на високих стійких підборах з ремінцями навколо щиколоток, Salvatore Ferragamo також зробили ставку на пари в класичній колірній гамі, але вже з незвичною деталлю — фігурними підборами у футуристичному стилі. Тим часом Drome запропонували прості білосніжні туфлі з квадратним носком, які класно римуватимуться з брючними костюмами. Що стосується Louis Vuitton, то цієї весни Ніколя Жеск’єр ставить на естетику 1970-х, відновлюючи спогади про клоги й сабо. У колекції бренду серед гостроносих спортивних туфель у чоловічому стилі з’явилися об’ємні туфлі-клоги зі злегка задертим носком і стійкими підборами.

Louis Vuitton
Max Mara
Drome

Vogue.ua зібрав 10 модних туфель на стійких підборах сезону весна-літо 2021.

<b>туфли на устойчивом каблуке</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.