До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шкіра з голови до ніг – образ, який вибирають знаменитості цього сезону

Total leather look – великий тренд цього сезону. Від максіспідниць до костюмів у байкерському стилі – цієї осені зірки роблять ставку саме на шкіру.

Кеті Голмс

Що більше, то краще – головний меседж Кеті Голмс, яка вибрала шкіряний образ від Khaite. На початку цього місяця акторка обміняла свої улюблені спортивні костюми на сорочку великого розміру й широкі штани, які вона доповнила класичними туфлями на підборах і сумочкою.

Реклама
Люпіта Ніонго в Alexander McQueen
Емма ДʼАрсі в Alexander McQueen

У той час як шкіряні елементи від Khaite пропонують вічну простоту, Alexander McQueen спеціалізуються на виробах, прикрашених стильними деталями. Так, зірка серіалу "Дім дракона" Емма Д’Арсі зʼявилася в байкерській куртці та широких штанах на церемонії вручення нагород GQ "Людина року", а Люпіту Ніонго можна було побачити в деконструйованій спідниці від цього ж бренду.

Ріанна в Alаїа

І, звісно, неможливо оминути виходи Ріанни, яка обожнює шкіряні образи. Зірка вибрала штани Miaou зі шнурівкою та поєднала їх з бомбером Celine із чоловічої лінійки бренду. А щоб відсвяткувати своє шоу Savage X Fenty Volume 4, вона вдягла ультрамініспідницю з тисненням під крокодила й байкерську куртку в тон з колекції Alaïa весна-літо 2023.

Джиджі Гадід в Jade Cropper
Дуа Ліпа в Givenchy

Чорна шкіра, безумовно, найпопулярніша, але кольорове оброблення — найкращий спосіб вирізнитися з натовпу. Дуа Ліпа вибрала жорстку шкіру від Givenchy, прикрашену червоно-білими перегонними мотивами. Джиджі Гадід зробила ставку на скульптурний коричневий піджак і штани від молодої дизайнерки Jade Cropper.

Текст: Alice Cary

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.