До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Лонгслів "друга шкіра" – річ, що замінить футболку цієї осені

Біла футболка — найголовніший елемент образів на щодень. Однак вуличний стиль завжди намагається привнести щось нове, тож цієї осені замінити улюблену футболку до снаги лонгсліву, що повторює вигини тіла та імітує шкіру. Цей одяг з довгими рукавами в новому сезоні має різні мотиви. Абстрактні, психоделічні та анімалістичні принти – в особливій пошані серед streetstyle-зірок.

Напівпрозорі тканини – один з найпоширеніших матеріалів для виготовлення лонгслівів, які щільно прилягають до тіла. На Тижні моди в Нью-Йорку гості демонстрували їхні ефектні поєднання з джинсами й протисонцевими окулярами або зі штанами в смужку та високими кросівками.

Реклама

Звісно, не оминули поціновувачі вуличної моди й трендові мініспідниці. За допомогою них та принтованих у тон лонгслівів можна створити яскравий total look. Не варто забувати й про монограми, що прикрашають лонгсліви багатьох брендів – цього осінньо-зимового сезону такі принти не втратять своєї актуальності.

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.