До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

4 тренди сезону осінь-зима 2021/22, які варто приміряти вже тепер

Мабуть, головним модним словосполученням майбутньої осені стане après-ski, що в перекладі з французької буквально означає "після лиж", і, по суті, до цієї категорії потрапляють усі речі, які стануть в пригоді на гірськолижному курорті. Модні доми Chanel і Miu Miu заявляють: прийдешнього сезону готуйтеся до об’ємного лижного спорядження з голови до п’ят і насолоджуйтеся обіймами м’якої екошуби. Від розквіту стилю teddy до одягу для екстремальних зимових різновидів спорту й повернення силуетів 60-х — vogue.ua зібрав 4 великі тренди сезону осінь-зима 2021/2022.

Teddybearcore
Miu Miu
Chanel

Міучча Прада вибрала альпійські схили Італії (якщо точніше, шикарне лижне селище Кортіна-д'Ампеццо) для пригодницького осінньо-зимового шоу Miu Miu та представила колекцію, яка була такою ж мірою присвячена силі природи, як і вінтажному спортивному стилю. "Природа — це єдине, що нас лікує, — сказала Прада в коментарі для Vogue. — Я люблю гірські пригоди". Chanel же виводять поняття комфортного одягу на абсолютно новий рівень і презентують комбінезони, костюми зі спідницею та "єті-чоботи" зі штучного хутра.

Реклама
Трикотажний total look
Altuzarra
Chloé

Образ задумливої Меггі Маурер у трикотажі Altuzarra грубого в’язання для лукбуку бренду сезону осінь-зима 2021/2022, найімовірніше, зацікавить багатьох. Укривальний і комфортний трикотаж був вірним другом для всіх нас минулого року. Багатьом до душі величезний светр, чи то пак "шаль Netflix", як його охрестили користувачі соціальних мереж. Він супроводжував кожен ледачий вечір за переглядом улюбленого серіалу. Одяг з трикотажу — непоганий варіант на будь-який випадок, і це ще раз підтвердив дебют Габріели Герст, присвячений екологічно чистій продукції бренду Chloé.

Силуети 60-х
Louis Vuitton
Courrèges

Повернення суконь довжини екстраміні пророкували вже давно. Однак особливість осінньо-зимового сезону 2021/2022 в тому, що саме 60-ті роки (а не нульові) стануть новим ключовим орієнтиром. А-подібні силуети Louis Vuitton стануть своєрідним дороговказом тренду для модниць. Актуальний романтичний образ нової ери супроводжується нешаблонним спортивним одягом, як, наприклад, деконструйована літня куртка. Та сама тенденція простежується і в Домі Courrèges, над осучасненням оригінального стилю якого працює новий креативний директор Ніколя Ді Феліче. Дизайнер може похвалитися разючим резюме: у різний час він працював у Balenciaga і Louis Vuitton разом з Ніколя Жеск’єром, а також у Christian Dior під керівництвом Рафа Сімонса.

Зимові різновиди спорту
Miu Miu
Chanel

Комбінезони Chanel і лижні костюми Miu Miu — лише вершина хвилі тренду на зимові різновиди спорту, яка дістанеться наших гардеробів восени 2021 року, оскільки любов до природи й далі впливає на те, як ми вдягаємося. Віржині Віар показала свою прихильність до après-ski у колекції Coco Neige та змінила паризький Гранд Пале на інтимніші умови легендарного нічного клубу Castel. Серед знаменитих завсідників останнього в 60-70-ті можна було побачити рок-зірок, моделей і навіть членів королівської сім’ї.

Текст: Julia Hobbs

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.