До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Святкові піжами в колекціях українських брендів

Попри обставини, треба спробувати організувати собі святковий настрій у новорічні свята. Пропонуємо замість ошатних суконь зробити ставку на гарні піжами, що викликають асоціації з теплом і затишком. Трикотажні варіанти з мерехтінням, шовкові однотонні, піжами з яскравими принтами й моделі, прикрашені ефектним декором у вигляді пір’я, стануть ідеальним вибором у новорічну ніч. Vogue.ua зібрав найкращі піжами в колекціях українських брендів, які хоча б на один вечір подарують вам дещицю святкової атмосфери.

MARSEGO
MARSEGO

Реклама

Для натхнення напередодні новорічних свят пропонуємо згадати святковий образ Керрі Бредшоу у фільмі "Секс і місто", де вона вийшла на вулицю в домашній піжамі, блискучій шапочці, білих ботильйонах, накинувши зверху шубу та перлову нитку. Інша героїня культового фільму, Саманта Джонс, також зустрічала свята в ефектному домашньому образі — чорній піжамі, розшитій сотнями мерехтливих леліток.

Кадр із фільму "Секс і місто"
Кадр із фільму "Секс і місто"

Кадр із фільму "Секс і місто"
Кадр із фільму "Секс і місто"

У новому сезоні українські бренди подбали про ваші святкові образи, в яких буде комфортно провести новорічну ніч. Так, Marsego представили піжами зі шляхетним мерехтінням у трьох відтінках: золота, пудри й кави. Частину коштів з продажу колекції бренд передасть притулку "Носики" для спеціальних карантинних помешкань, щоб пролікувати котиків. Бренд MY x MY присвятив нову колекцію сподіванню дива, що неминуче станеться. В лінійці марки з’явилися піжами з принтами, які складаються з подовженої сорочки вільного крою та широких штанів на гумці. У колекції Friends of Fashion ви знайдете шовкову піжаму в блакитному відтінку, декоровану пір’ям, у Serenity — мінімалістичний варінант з подовженою сорочкою, яку можна буде потім носити з денімом чи штанами палацо, а в JUL — піжаму в бузковому відтінку.

MY X MY
MY X MY

FRIENDS OF FASHION
FRIENDS OF FASHION

JUL
JUL

SERENITY
SERENITY

LESSLESS
LESSLESS

CHER'17
CHER'17

OCEAN SILK
OCEAN SILK

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.