До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Светри з V-подібним вирізом у колекціях весна-літо 2021

До весни залишилося кілька днів, а це означає, що зовсім скоро почнеться сезон легких спідниць, повітряних тканин і відкритих ключиць. Принадність останнього тренда полягає в тому, що можна носити затишні светри з V-подібним вирізом, які зігріватимуть у період оманливого тепла, при цьому даруючи відчуття жіночності і весняного настрою. У новому сезоні дизайнери показали светри з глибоким декольте, варіанти в стилі американських студентів вищих навчальних закладів, а також джемпери вільного крою, які можна поєднувати з сорочками, футболками та водолазками.

Altuzarra

Светри з V-подібним вирізом гарні тим, що їх можна носити кількома способами, а також поєднувати як зі строгими брючними костюмами, так і з грайливими спідницями. Так, Altuzarra пропонують надягати джемпер з глибоким V-подібним вирізом з тонкої вовни з плісированою асиметричною спідницею і сандалями в грецькому стилі. Тим часом Boss радять придивитися до монохромного ансамблю в блакитній кольоровій палітрі, поєднуючи легкий светр з розслабленим брючним костюмом з шовку.

Реклама
Boss
Iceberg

Віддаючи данину поваги стилю препп, багато дизайнерів зробили ставку в цьому сезоні на поєднання светрів з ретро-символікою в парі з кедами і спідницями в складку. Так, Lacoste показали подовжений джемпер у стилі студентів Ліги плюща в парі з мініспідницею і бомбер спортивного крою, а Iceberg зробили ставку на більш романтичний ансамбль, в якому можна як піти на побачення, прогулянку, так і стати героїнею streetstyle-хронік.

Brunello Cuccinelli
Tom Ford
Lacoste

Vogue.ua зібрав наймодніші светри з V-подібним вирізом.

<b>свитера с V-образным вырезом</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.