До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Светри з веселковим в’язанням — наша відповідь січневій негоді

Взимку душа особливо потребує свята. Коли за вікном холодна погода, сірість і сльота, хочеться додати у своє життя яскравих барв і гарного настрою. Цьому зарадити дуже просто, треба лишень наповнити свій гардероб речами із життєрадісними принтами або в соковитих відтінках, що нагадують про літо. Найкращим способом побороти хандру стануть светри з веселковим в’язанням — новий модний тренд 2022 року. У своїх колекціях дизайнери запропонували затишні барвисті моделі з ефектним плетінням меланж, а також смугасті джемпери й кардигани найсміливіших відтінків.

Oscar de la Renta

Коли в гардеробі вже повно светрів у класичній колірній гамі — від бежевого до чорного, саме час придивитися до трикотажних моделей з веселковим плетінням. У колекції Oscar de la Renta Resort 2022 ви знайдете різнокольоровий светр з круглим викотом, який пасуватиме до улюбленої пари джинсів або штанів. У Staud побачите трикотажну мінісукню й затишний кардиган, які можна носити з високими чоботями, а в Missoni — в’язаний комплект з об’ємного светра й широких штанів у фірмовий зигзагуватий візерунок. Оптимістичне яскраве плетіння також прикрасило джемпер із широкими рукавами Monse, який можна носити вже зараз, показуючи знання модних трендів. Щоб точно не змерзнути в снігову погоду, вибирайте довгий светр меланжевого в’язання Gabriela Hearst, який легко замінить теплу сукню.

Реклама
Staud
Missoni
Monse
Gabriela Hearst

Vogue.ua зібрав 10 светрів з веселковим плетінням, які освіжать ваш зимовий гардероб.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.