До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як броги стали улюбленим взуттям модниць

Попри те, що вже листопад, і ностальгія за шкільними роками мала б уже вгамуватися, модниці як і раніше надихаються естетикою стилю препі у своїх образах. Пропонуємо скористатися останнім осіннім теплом і приміряти не тільки мініспідниці зі складками, а й зробити ставку на взуття, що прийшло до нас із гардероба учнів елітного британського університету, — броги. Туфлі на шнурівці, що поступаються за популярністю тільки лоферам, нині стали модною альтернативою кросівкам. Якщо раніше всі полювали на спортивне взуття, то нині вектор уваги змістився в бік вивіреної класики, але вже в сучасному прочитанні. Ненудні моделі показали у своїх колекціях Prada, Miu Miu, Fendi й Dries Van Noten.

Гейлі Бібер

Гейлі Бібер цієї осені закохалася в броги. Нещодавно супермодель з’явилася в брогах Fendi з виступною підошвою й емблемою Fendi Zucca на п’яті. Гейлі носить їх зі штанами Frankie Shop, підхожими для шкільних занять, і затишним трикотажем Khaite. Супермодель також обстоювала дербі Dr. Martens's — модель, що має культовий статус на Мангеттені. Інша модниця й трендсетерка Кендалл Дженнер також є власницею аналогічної пари взуття, а Ірина Шейк вибирає дербі Burberry для повсякденних виходів. Серед їхніх прихильниць також Кая Гербер і Розі Гантінгтон-Вайтлі.

Реклама
Кендалл Дженнер
Дженніфер Лоуренс

Дженніфер Лоуренс цієї осені вибирає ідеальне поєднання комфорту й шику. Не дивно, адже вона скоро вперше стане мамою, а отже їй нині потрібен зручний і стильний гардероб. Актрису нещодавно зазняли в шкіряних брогах Dries Van Noten і білому взутті Honore Derby від The ​​Row. У Джиджі Гадід є пара білих брогів з колекції Aldo, які вона носила в монохромному білому образі ще у вересні, а її сестра Белла має перевірені часом масивні броги Marc Jacobs із вирізаним верхом і прозорою підошвою. Ми зібрали для вас найкращі броги цього сезону осінь-зима 2021/2022.

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.