До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Стиль мілітарі в колекціях осінь-зима 2021/2022

Стиль мілітарі з’явився на модних радарах після Першої світової війни через надлишок військового одягу та брак цивільного. Поступово утилітарні предмети перейшли в категорію міського шику, а з легкої руки Louis Vuitton і Dior у 1980-х одяг у військовому стилі набув неабиякої популярності серед модниць. Vogue.ua зібрав наймодніші образи в стилі мілітарі в колекціях осінь-зима 2021/2022.

Simone Rocha
Miu Miu
Fendi

В основі стилю — особливий крій, щільні матеріали й колірне рішення: всі відтінки кольору хакі й варіації камуфляжу. Строгі лінії, деталізація у вигляді великих ґудзиків, змійок і великої кількості кишень — усі ці елементи вже не раз обігравали дизайнери у сучасному виготовленні. Нового сезону бренди вкотре міркують на тему військового стилю, додаючи до нього відтінки сірого й оливкового, окреслюючи талії моделей ременями та поясними сумками й стилізуючи образи зі спідницями плісе, як у Celine, мінішортами, як у Chanel, і трикотажем, як у Miu Miu.

Реклама
Balmain
Celine
Chanel

Особливістю цитування стилю мілітарі поточного сезону стало сміливе загравання дизайнерів з геть протиставними деталями: військова куртка тепер прикрашена пацьорками й рюшами, як у Simone Rocha, легендарна куртка-авіатор має занижену лінію плечей, як у Fendi, а стьобані штани перетворилися на кюлоти і яскраво стилізуються з топом-шторкою від Jacquemus, який вже встиг стати гітом.

Jacquemus
Etro
Balenciaga

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.