До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Осінній тренд: купуємо спортивну вітровку замість тренча

Вітровки з 80-х і 90-х повернулися на подіуми разом з неоном і "батьковими" сандалями. Упродовж сезону осінь-зима 2020/2021 ідеальний варіант для дощових і холодних днів вийшов за межі спортивних аутфітів і став одним з головних трендів. Дизайнери пропонують носити вітровки з усім: пишними спідницями й строгими костюмами-трійками в смужку, як у колекції Louis Vuitton, екстраоб’ємними сукнями, як в Off-White, речами з низькою посадкою, як на показі Versace, і майками-алкоголічками, як у Zadig & Voltaire.

Louis Vuitton
Off-White
Versace

Восени ця універсальна річ знову має всі шанси замінити, здавалося б, незамінний бежевий тренч. Адже 2018 року, у період великого інтересу до вітровки, услід за дизайнерами свої варіанти стилізації таких вітровок встигли показати сестри Гадід, сім’я Кардаш’ян-Дженнер і Кая Гербер. Крім очевидних зручності й комфорту, спортивні вітровки цікаві також і в комбінуванні — саме час випробувати стилістичний прийом mix & match, такий популярний в осінньо-зимових колекціях.

Реклама
Louis Vuitton
Zadig & Voltaire

Vogue.ua зібрав 10 найкращих осінніх спортивних вітровок, які можна купити онлайн вже зараз.

<b>спортивные ветровка предметка</b>
Спортивные ветровки осень-зима 2020/2021

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.