До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Спеціальна пропозиція: новорічні образи від українських брендів

До Нового року залишається все менше часу, тому з вибором ідеального вбрання краще не зволікати. Активно беруть участь у цьому передсвятковому забігу і українські бренди, багато з яких випустили спеціальні новорічні колекції.

ARTEMKLIMCHUK

Наприкінці листопада Артем Климчук представив лінію ARTEMKLIMCHUK SOIR – колекцію вечірніх образів, створених в одиничних екземплярах. Така лімітована кількість зумовлена копітким процесом їх створення, який може досягати кількох тижнів. Річ у тім, що декор для цих вбрань – вишивку, інкрустацію, аплікацію – роблять вручну, що відразу не передбачає тиражування.

Реклама

<b>Klimchuk_Christmas</b>

The Body Wear

Марія Яслінська, засновниця The Body Wear, зробила ставку на ненудну класику: до новорічної капсули увійшли slip-dresses з глибоким вирізом на спині, блискучі сукні-халати і шовкові вільні костюми. Для прихильниць мінімалізму тут є хвилясті "глухі" сукні з акуратним розрізом ззаду.

<b>TBW_Christmas</b>

Blood & Honey

Святкова колекція марки Blood & Honey натхненна естетикою 80-х і творчістю Еммануеля Унгаро. Лідія Пфайфер, дизайнерка бренду, зараз активно працює з вінтажем і саме цей період називає одним зі своїх улюблених. Увійшли до колекції сукні з парчі, люрексу і велюру з металічним блиском.

<b>B&H_Christmas</b>

Sleeper

Український лейбл Sleeper цей Новий рік пропонує святкувати не в традиційній піжамі, а в вільній атласній сукні. Вона має не менш спокійний і комфортний вигляд за фірмові комплекти бренду з бавовни, сатину або з облямівкою з пір'я. Доступні вбрання в яскраво-червоному, рожевому, вершковому, золотистому, небесно-блакитному і темно-синьому кольорах.

<b>SLEEPER_Christmas</b>

Weannabe

Бренд Weannabe також у цей різдвяний період не встояв перед зухвалістю і яскравістю моди 1980-х. Натхненням для Анни Сокіл став серіал "Чому жінки вбивають", одна з головних героїнь якого жила в той час. Колекція сподобається прихильницям довжини міні, широких плечей, драпірувань і блискучих фактур.

<b>WeAnnaBe_Capsule</b>

TAGO

Девіз українського бренду In Suit We Trust максимально розкритий у цій різдвяній колекції, яка повністю присвячена смокінгу. Цей предмет одягу Тетяна Чумак обіграла по-різному: зрізала з нього плечі і перетворила на спокусливе бюстьє, додала розслабленості за допомогою спортивних затяжок і навіть придумала з нього сукню.

<b>TAGO_Christmas</b>

Vika Adamskaya

"Я хотіла передати атмосферу свята і дещо перебільшеної ошатності, якої нам так бракує у буденній метушні", – розповідає дизайнерка Віка Адамська про новорічну колекцію, в якій класичні брючні двійки протиставляє підкреслено ошатним сукням довжини міні.

<b>Adamskaya_Christmas</b>

Jul'

Український бренд Jul' у новорічній колекції вирішив поєднати блискучу фактуру з максимально повсякденними силуетами – від розслаблених блискучих суконь до спідниць-олівців і вільних сорочок.

<b>JUL_Christmas</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.