До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Слайдери — модне взуття цього літа

Час звикнути до нових реалій і до того, що тепер традиційне пляжне й домашнє взуття стало головним взуттєвим трендом цього сезону. Якщо раніше в’єтнамки брали із собою тільки в разі відпочинку на морі, м’які капці й біркенштоки були домашнім взуттям, а крокси носили прихильники садівництва, пенсіонери й діти, то 2020 рік поміняв геть усі модні тренди. Одні лише крокси побили рекорди продажу у 2020-му й стали улюбленим взуттям streetstyle-активісток. У 2021 році тренд на "потворне" взуття зберігся, зміцнивши свої позиції на модній арені. Пропонуємо докладніше розглянути актуальні слайдери, іменовані в народі як шльопанці або капці, що нагадують про домашній затишок.

Valentino

У колекціях брендів весна-літо 2021 слайдери посідають чільну позицію. Дизайнери почали оспівувати улюблене домашнє взуття, даруючи йому нове життя. Ми впевнені, що цього літа ви точно зможете знайти варіант собі до смаку — від стриманих шкіряних моделей, які стануть ідеальним доповненням ділового гардероба, до плюшевих слайдерів як нагадування про відпочинок і комфорт. Шкіряну модель з фігурним ліпленням, що відсилає до пелюсток троянд, показали Valentino, тим часом лаконічнішу модель можна побачити в Salvatore Ferragamo — бренд прикрасив карамельні слайдери невеликими стійкими підборами. Крім того, серед всіляких слайдерів є моделі на масивній підошві, як у Victoria / Tomas, або на корковій — у Gabriela Hearst.

Реклама
Victoria/Tomas
Salvatore Ferragamo
Gabriela Hearst
Co

Дедалі більше брендів починають робити ставку у своїх колекціях на зручність і комфорт. Зокрема, м’які капці, які ми звикли носити вдома, тепер сміливо можна взувати на вулицю. Rosetta Getty пропонують поєднувати плетене взуття з елегантним брючним костюмом, Balenciaga міксують хутряні слайдери із сукнею сорочкового крою, а Celine прикрашають утилітарний образ плюшевими ніжно-рожевими капцями.

Rosetta Getty
Balenciaga
Celine

Vogue.ua зібрав 15 модних слайдерів цього літа, які стануть чудовою альтернативою в’єтнамкам або сандалям-біркенштокам.

<b>слайдеры</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.