До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шовкові шорти на гумці — головний гіт червня

Часи, коли зручні шорти-боксери носили тільки чоловіки, давно минули. Нині ці практичні шовкові шорти зі спортивною гумкою дедалі частіше стали прикрашати жіночий гардероб. Тільки за 2020 рік попит на боксери, як ніколи, виріс, а 2021 року вільні шорти спортивного крою стали головним елементом літнього дрес-коду й потіснили велосипедки на другий план. У своїх колекціях весна-літо 2021 бренди як і раніше роблять ставку на комфорт і практичність, пропонують як шовкові мініверсії, так і довгі шорти, подібні до уніформи для рингу.

Celine

Нині, щоб виявити обізнаність із модними трендами, досить придбати кілька знакових речей, що визначають новий сезон. До таких якраз і належать шовкові шорти на гумці, які показали у своїх колекціях Celine, Tom Ford, Saint Laurent і багато інших брендів. Які вибрати і як їх носити — вирішувати вам, проте ми покажемо найактуальніші рішення. Наприклад, Еді Сліман пропонує поєднувати мінішорти на гумці з твідовим жакетом і спортивним кроп-топом, а Том Форд поєднує шовкові шорти з квітчастим принтом із сітчастими колготками й світшотом. Тим часом більш елегантне прочитання показав Ентоні Ваккарелла, комбінуючи шовкові шорти з невагомою блузою і великою брошкою-квіткою. Найпрактичніший і базовий варіант мінішортів з’явився в колекції Emporio Armani — короткі лаконічні шорти бежевої колірної гами. Більше способів, як носити боксери в повсякденному житті, ви можете побачити тут.

Реклама
Tom Ford
Saint Laurent
Emporio Armani

Vogue.ua зібрав наймодніші шовкові шорти цього літа.

<b>шелковые шорты</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.