До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що вдягнути на весілля подруги: модні ідеї від українських брендів

Попри війну, весільний сезон триває. Пари влаштовують камерні церемонії одруження та запрошують лише найближчих друзів і родичів. Зазвичай наречений і наречена встановлюють певний дрес-код на заході й заздалегідь повідомляють гостям про найкращі відтінки в одязі. Найчастіше це буває пастельна та приглушена колірна гама, а також відтінки золота й срібла. Vogue.ua зазирнув у колекції до українських дизайнерів та зібрав найкращі образи, щоби піти на весілля подруги.

Пам’ятайте про те, що вся увага на весіллі має бути прикута до нареченої. А отже не варто вибирати образи в білих відтінках або надто яскраві кольори. Забудьте про свій максималізм і краще дотримуйтесь елегантних фасонів, романтичних деталей та монохромних відтінків. Шовкова сукня в білизняному стилі вкотре підтвердить свою універсальність. Так, це саме та сукня, що доречна майже завжди (на побаченні, на весіллі, на зустрічі з подругами, на діловій зустрічі в парі із жакетом). Для врочистого заходу вибирайте максісукню Serenity, шовкове slip-dress Bevza з незвичайним ліфом у формі морських мушель або багатоярусне ніжно-жовте вбрання Litkovska.

Реклама

Крім шовкових суконь, варто розглянути брючні костюми, які мають не менш елегантний та вишуканий вигляд. У колекції J’amemme ви знайдете небесно-блакитний костюм з фірмової жатої тканини, який можна зібрати на талії за допомогою ременя в тон. Строгий варіант брючної двійки показав бренд Valery Kovalska — блакитний костюм, що складається із широких штанів і приталеного жакета з асиметричним кейпом.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.