До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як атлас знову став модним

Кожного дня літо наближається і час задуматися про складання гардероба для теплих днів. Якщо бавовняні і лляні сукні з воланами і рюшами, сарафани у грайливий горох, квіткові мотиви і калейдоскопічні візерунки підійдуть прихильницям складних і навмисних образів, то дівчата, які воліють мінімалізм, вподобають атласні речі. У новому сезоні дизайнери славно попрацювали та возвеличили драматичний матеріал, який при правильній подачі "говорить голосніше" за модні літні принти. Атлас приваблює до себе максимум уваги завдяки глибині кольору і урочистого блиску, прикрашає не тільки одяг і взуття, але сумки і аксесуари в новому сезоні.

Атласний костюм Salvatore Ferragamo

Для прихильниць сатину дизайнери пропонують у новому сезоні соковиті кольори і небанальні форми. Так, у колекції Loewe можна знайти різноманітні варіанти на тему атласу від розслаблених брючних костюмів і slip dress до атласних сорочок чоловічого крою кольору сицилійського апельсина, які стануть найкращим рішенням для вихідного дня. Тим часом Balenciaga продемонстрували складнопошиті сукні-сорочки сонячного жовтого відтінку для вечірнього виходу, а Brandon Maxwell зробили ставку на дует білої базової сорочки і вільних атласних штанів кольору бірюзи.

Реклама
Loewe весна-літо 2019
Balenciaga весна-літо 2019
Brandon Maxwell весна-літо 2019

Vogue.ua зібрав найцікавіші атласні речі з колекцій сезону весна-літо 2019.

<b>сатиновое настроение</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.