До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Яка сукня стане вашою фавориткою навесні

Regencycore все ще у списку головних модних тенденцій. Але серед безлічі корсетів і пір'я особливо виділяється виріз у стилі ампір, трохи нижче грудей, який був визначальним на початку 19-го століття.

Jil Sander

Ампір став основним типом декольте і в колекціях Pre-fall 2022. Erdem — одного із дизайнерів, які обрали це рішення. У колекції бренду — сукні з V-подібним вирізом, виділеним контрастним рядком нижче грудей. Jil Sander також представили кілька суконь цієї тенденції. Одна з них — з торочками, а інша відсилає до греко-римського силуету.

Реклама
Erdem

Неможливо говорити про цей тип декольте, не згадавши про деякі нові прояви slip dress, як, до прикладу, у Chloé. У своїй колекції бренд представив біле максі з V-подібним вирізом і чорним обробленням, що ще краще підкреслює цей тип силуету.


Chloe

Burberry переосмислили тенденцію по-новому. У трикотажній сукні в рубчик з вирізом у формі серця британський бренд підкреслює форму грудей за допомогою тасьми, яка не лише обрамляє бюст, а й спускається до талії, виділяючи перевернуту літеру V. Такий стилістичний трюк можна помітити в чайних сукнях, які носили в 1940-і роки.

Burberry

Vogue.ua зібрав 3 сукні з V-подібним вирізом, які можуть стати найкращими союзниками цього сезону.

Erdem
Cult Gaia
TOVE

Текст: Nuria Luis

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.