До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші хутряні пальта цього сезону

М'які й "пухнасті" хутряні пальта знову з’явилися на модних радарах у минулому сезоні, помічені в колекціях багатьох дизайнерів. Цієї осені тенденція грає новими барвами: до однотонних моделей додаються варіанти з принтами і яскравими відтінками, а мінімалістичні пальта бренди прикрашають декоративними елементами, як-то бахрома або шовкові нитки. Vogue.ua зібрав найстильніші хутряні пальта в колекціях осінь-зима 2021/2022.

Fendi
A.P.C.
Dsquared2

Головними лідерами модних перегонів, як і раніше, залишаються хутряні пальта м'яких нюдових відтінків. Знайти такі можна в колекціях Fendi і Dsquared2, які бренди впевнено римують з одним із головних осінніх поєднань — шкарпетками й босоніжками на підборах. A.P.C. представили модель teddy bear, яка стала вже класичною і не потребує особливого стилістичного обігрування — достатньо доповнити її улюбленим взуттям на грубій підошві. Незвичайні яскраві й принтовані моделі також особливо ефектні в цьому сезоні. Радимо звернути увагу на колекції Jil Sander, Versace і Chanel.

Реклама
Jil Sander
Versace
Chanel

Пальта з довгим хутром не менш актуальні. З їх допомогою легко створити монохромний total look. Надихнутися на сміливий срібний образ радимо образом з осінньо-зимової колекції Dolce & Gabbana, в якому головною зіркою вбрання стало максіпальто, створене з додаванням шовкових ниток.

Sportmax
Dolce&Gabbana

Vogue.ua зібрав 5 найстильніших хутряних пальт для теплих осінніх образів.

<b>меховые пальто предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.