До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найспокусливіші босоніжки на платформі цього сезону

Коли взуттєва дизайнерка Аміна Муадді змінила свої культові скульптурні підбори на туфлі на платформі з нульових, якими могла б пишатися Періс Гілтон, світ моди усвідомив, що взуттєві тренди змінюються. Раніше асоційовані тільки з турбулентною модою 2000-х, босоніжки й мюлі на платформі знову опинилися в центрі загальної уваги.

Мюлі Аміни Lupitas миттєво стали гітом, адже їх для свого образу вибрала і сама дизайнерка, і багато Instagram-інфлюенсерів. Ці туфлі доступні в м’якому відтінку сорбету, а також у популярних ретро-кольорах, які, безсумнівно, спонукають до нових покупок аксесуарів у дусі 2000 року.

Реклама

Король аксесуарів Деніел Лі представив власний варіант прочитання нового тренду — гібрид сабо, мюлів і туфель на танкетці в межах своєї колекції Bottega Veneta весна-літо 2021. Моделі Лі були представлені на подіумі разом з мінісукнями, прикрашеними торочками з бісером. Кайлі Дженнер і Дуа Ліпа були одними з перших послідовниць — Дженнер вибрала total look від Bottega Veneta, разом із взуттям у бордовому виготовленні.

Камілла Шар’єр і Белла Гадід віддали перевагу взуттю Coperni на платформі, що має такий вигляд, ніби потрапило до нас безпосередньо з нульових. Белла підкреслила кітчеву привабливість взуття вкороченими розкльошеними штанами від Susamusa, яскравим саронгом Jean Paul Gaultier як топ, протисонцевими окулярами Chanel зі стразами й милими прикрасами з бісеру від невеликого бренду Seally Mimi.

Не менш ефектні й моделі Givenchy від Метью Вільямса. Мюлі з логотипом G ніби створені для літніх вечорів, а шльопанці Marshmallow з гумовою підошвою навівають шик спортивного стилю.

Vogue.ua зібрав шість пар трендових босоніжок на платформі, які варто додати до власного гардероба вже тепер.

<b>босоножки на платформе предметка</b>

Текст: Alice Cary

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.