До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші весняні светри

Хоч на календарі – вже весна, офіційно сезон легких суконь, голих плечей і коротких спідниць ще не настав. Зараз саме час згадати про легкі светри теплих або барвистих відтінків, що навіюють весняний настрій, але в той же час не дають замерзнути під променями оманливого березневого сонця.

У новому сезоні дизайнери пропонують светри збільшених розмірів дрібної або великої в'язки з високим коміром, класичні моделі пастельних тонів, моделі, декоровані святковими бантами або романтичними оборками, з круглим або V-подібним вирізом, а також светри з логотипом бренду, в смужку або прикрашені смішними ілюстраціями.

Реклама

Дівчата в Нью-Йорку, Парижі, Мілані та Лондоні з радістю підхопили модний тренд і взялися за його втілення. Так, на вулицях головних столиць моди весняні светри подружилися з романтичними плісированими і шовковими спідницями, білими ботильйонами і чобітьми до коліна. Дівчата заправляли затишні моделі у штани з високою посадкою, прикрашали їх поясом на талії, а також одягали светри в парі з вініловими штанами.


Залежно від температурного режиму модниці накидали на плечі вільний блейзер, приталений піджак, пальто прямого крою, класичний тренч або лакований плащ. Такий образ буде ідеальним для міжсезоння.

Vogue.ua зібрав 20 весняних светрів, у яких буде приємно зустріти ще прохолодну весну.

<b>весенние свитера</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.