До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші весняні куртки

Прийшла весна, і попри те, що більшу частину часу в цьому сезоні доведеться пробути вдома, легкі куртки для швидких виходів у нагальній справі все одно потрібні. Адже те, у що ми вдягаємося, заряджає нас правильною енергією й дарує відчуття, що скоро все повернеться до звичного ритму. Сподіваємося на краще й дивимося наймодніші весняні куртки 2020 року — бомбери, вітрівки, анораки, шкіряні моделі й мікротренчі.

Isabel Marant
Бомбери

Бомбери — головна покупка сезону весна-літо 2020. Найпопулярнішою моделлю вважають шкіряні варіанти, виготовлені за мотивами уніформи льотчиків. У Tod's можна придбати лаконічний карамельний бомбер чоловічого крою, у Coach — варіант кольору фуксії, який точно не дасть засумувати цієї весни, а в Celine — олдскульну модель у стилі 70-х років.

Реклама
Tod's
Coach
Celine
Анораки

Певний гібрид куртки-вітрівки й толстовки з арсеналу альпіністів, що отримав назву анорак, цієї весни особливо актуальний. Легка вітрозахисна куртка спортивного крою зі щільної тканини з капюшоном, яку зазвичай одягають через голову, прикрасила колекції багатьох брендів. Так, анораки з квітковими візерунками показала Марія Грація К’юрі, Інго Вілтс поставив на лаконічну модель небесного відтінку з високим коміром, а Пол Ендрю продемонстрував укорочену модель на шнурівці.

Christian Dior
Boss
Salvatore Ferragamo
Вітрівки

Вітрівка — старша сестра анорака. Ця весняна куртка виготовлена з такого ж матеріалу й відрізняється лише наявністю застібки спереду. У Chanel цього сезону весна-літо 2020 з’явилася вітрівка з графічними візерунками, у Versace — лакована модель яскраво-рожевого відтінку, а в Giorgio Armani — полегшений варіант на зав’язках біля шиї, більше подібний до накидки.

Chanel
Versace
Giorgio Armani
Мікротренчі

Для дівчат, що полюбляють виділятися з натовпу завдяки незвичайним стилістичним рішенням в одязі, цієї весни знайшовся особливий тренд — мікротренчі. Дизайнери не змогли втриматися від експериментів з кроєм цього класичного елемента британського дрес-коду й показали вкорочені або асиметричні тренчі. Мікромодель у відтінку брудного піску можна побачити в колекції Alexander McQueen, пісочний двобортний жакет — у Christian Dior, асиметричну модель — у колекції Burberry.

Alexander McQueen
Christian Dior
Burberry
Шкіряні куртки

Шкіряна куртка — головний гість весняного сезону. Але навіть у такого універсального верхнього одягу є свої модні особливості, на які потрібно зважати з року в рік. Цієї весни вибираємо маскулінні моделі, як у Versace, укорочені шкіряні бомбери за прикладом Louis Vuitton і лаконічні строгі куртки Hermès.

Versace
Hermes
Louis Vuitton

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.