До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші велосипедки весна-літо 2021

Велосипедки, які раніше асоціювалися лише зі спортивним стилем, нині є базовим літнім одягом. Модниці поєднують їх абсолютно з усім: сорочками маскулінного крою, худі й світшотами, жакетами, бомберами та в’язаними кардиганами, а також з ошатними топами й блузами. Цього сезону чималий внесок у популяризацію велосипедок зробили Saint Laurent. Ентоні Ваккарелла представив комфортну колекцію, у якій великої уваги надав саме трикотажним шортам у рубчик. Дизайнер зробив ставку на практичні велосипедки чорного, бежевого або золотого відтінку, які легко вписати абсолютно в будь-який гардероб.

Saint Laurent

Цього літа немає обмежень, як носити велосипедки, є лише одне правило — дотримуйте пропорцій. Якщо вдягаєте велосипедки, то підберіть до них об’ємний верх. Це може бути як діловий жакет, так і спортивна куртка. David Koma пропонують поєднувати спортивні велосипедки з джинсовою курткою і корсетом з деніму, Versace комбінують спортивні шорти з кроп-топом і жакетом, ніби знятим з чоловічого плеча, а Celine вибирають цього сезону практичність і зручність — велосипедки в парі з укороченим худі й жилеткою. Ви навіть можете вдягнути велосипедки на ділову зустріч, надихнувшись образом з колекції Balmain. Олів’є Рустам у сезоні весна-літо 2021 продемонстрував костюми, що складаються з жакетів з об’ємними плечима та трикотажних шортів з тканини такого ж відтінку. Тим часом Coperni зробили ставку на лаконічне поєднання білої сорочки, літніх сандалій і шортів з еластичної тканини.

Реклама
David Koma
Versace
Balmain
Celine
Coperni

Vogue.ua зібрав 10 пар актуальних пар велосипедок на літо.

<b>велосипедки предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.