До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші тренчі сезону осінь-зима 2021/2022

У період міжсезоння, коли в джинсовій куртці й кардигані вже прохолодно, а до пальта ще потрібно морально підготуватися, приходить на допомогу універсальний тренч. Цей утилітарний і практичний плащ з габардину захистить не тільки в негоду, а й стане модним елементом осіннього образу. Нині тренч сміливо можна вважати базовим верхнім одягом, адже його так просто поєднувати з іншими речами. Цього сезону осінь-зима 2021/2022 дизайнери запропонували нові варіації актуальних плащів — від класичних бежевих тренчкотів до шкіряних і блискучих моделей. Пропонуємо розглянути наймодніші з них.

Burberry
Піскові

Класичний тренч у пісковій колірній гамі, прабатьком якого є водонепроникний макінтош, створений у 1820-х, уже став позачасовим елементом модного гардероба. Цієї осені дизайнери взяли на замітку культовий крій, проте додали деяких сучасних деталей і продемонстрували, з чим поєднувати тренчі. Celine показали об’ємний бежевий плащ довжини міді, який Еді Сліман радить носити з джинсами, брогами на масивній підошві та спортивними джемперами. Тим часом Sacai запропонували приталену модель з високим коміром, що захищає від холодного вітру, а K Krizia вирішили зробити ставку на вільний крій без пояса.

Реклама

Celine
Sacai
K Krizia
Картаті

Картатий принт — один з улюблених візерунків дизайнерів, що прикрашає жакети, штани, сукні та пальта з настанням осені. Цього сезону картатий візерунок "принц Уельський" і орнамент "гусяча лапка" перемістилися на водонепроникні тренчі в колекціях брендів. Boss запропонували стильний варіант картатого тренчкота в ламаний кольоровий візерунок, а Tibi й Genny показали плащі з лаконічним і спокійним віндзорським візерунком, який дістав свою назву завдяки Едуарду VIII, герцогу Віндзорському.

Boss
Tibi
Genny
Шкіряні

Дизайнери не перестають захоплюватися шкіряними речами. Вже кілька сезонів поспіль шкіряні образи є одними з найактуальніших і цієї осені тенденція нікуди не зникне. Слідом за мінімалістичними костюмами в бежевих і карамельних відтінках, зухвалими мінісукнями й елегантними спідницями в складки, бренди показали шкіряні тренчі на будь-який смак і колір — від лакованих чорних моделей у стилі героїв "Матриці" до білосніжних варіантів з ніжною перфорацією. Наші лідери представлені в колекціях: Fendi, Isabel Marant і Michael Kors Collection.

Fendi
Isabel Marant
Michael Kors Collection
Мікс

Ігри з поєднанням різних відтінків і фактур в одному образі — один з улюблених стилістичних прийомів дизайнерів. Цієї осені фантазія дизайнерів торкнулася тренчів, у результаті чого з’явилися цікаві комбіновані моделі. Rokh вирішили поекспериментувати з відтінками шкіри й запропонували триколірний тренч-трансформер, Longchamp представили модель зі змішаного вовняного габардину й гладкої шкіри ягняти, натхнену роботами П’єра Полена, а Sacai показали тренч зі змішаного піскового габардину з контрастними чорними вставками з вовни.

Longchamp
Sacai
Rokh
Блискучі

Шопінг — ідеальний засіб, що допоможе поліпшити настрій і впоратися з осінньою хандрою, до того ж коли йдеться про купівлю блискучого тренча. Чи варто говорити про те, що роздумувати в цьому разі не випадає, руки самі тягнуться до заповітного верхнього одягу. Прихильницям гламурних образів точно припаде до смаку тренчкот Burberry із золотої шкіри, блискучий варіант Michael Kors Collection, подібний до зоряного неба, і сріблястий плащ St.John.

Burberry
Michael Kors Collection
St. John

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.