До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші светри в стилі après-ski

Вперше стиль après-ski, який у перекладі з французької буквально означає "після лиж" став популярний у 1920-х. Тоді до програми зимових Олімпійських ігор увійшли лижні перегони, що сприяло масовому захопленню цим видом спорту та впровадженням у гардероби речей для гірськолижних курортів. Однак найбільшу популярність цей стиль дістав у 1950-х під впливом таких зірок, як Бріджит Бардо, Жаклін Кеннеді, Грейс Келлі й Брук Шилдс, які вирушали підкорювати засніжені схили у візерункових светрах. Нині стиль après-ski — це не тільки головний символ гірськолижних курортів, а й модна уніформа для осінньо-зимового сезону. Vogue.ua зібрав актуальні светри зі скандинавськими візерунками, які передають естетику стилю après-ski.

Etro

Ви можете не любити зимових холодів або не вміти кататися на лижах, але придбати светр зі скандинавськими візерунками в цьому сезоні треба. За версією Rag & Bone одягайте різнокольорові ретро-светри з улюбленими джинсами, поєднуйте з діловими костюмами за прикладом Ralph Lauren або носіть у парі з твідовими спідницями чи вовняними штанами, як показали Chanel. Якщо душа потребує свята, то найліпший варіант — обіграти затишний светр ошатною спідницею, надихнувшись показами Celine і Paco Rabbane.

Реклама
Rag & Bone
Balenciaga
Chanel

З особливим шармом носила светри зі скандинавськими візерунками принцеса Діана. Леді Ді вміла міксувати візерункові светри не лише з гірськолижним спорядженням, а й міським гардеробом. Діана вдягала строкаті джемпери зі штанами карго, простими синіми джинсами або з елегантними спідницями довжини міді. Цей стилістичний прийом не втратив своєї актуальності з роками, тому сміливо можете пробувати повторити стиль принцеси Діани. Більше прикладів, як носити светри в стилі après-ski, ви знайдете в колекціях Molly Goddard, Maje, Etro і MM6 Maison Margiela.

Ralph Lauren
Molly Goddard
Celine
Maje
Paco Rabbane

Байдуже, чи збираєтеся ви на гірськолижний курорт цієї зими, пропонуємо вже нині придбати собі модний светр у стилі après-ski. Найкращі моделі представлені в нашій добірці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.