До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші пуховики цієї зими

Стає все холодніше, а це означає, що пора вибирати новий модний пуховик. Цього сезону віддати перевагу варто нарочито об'ємним моделям, пуховикам з благородним блиском металу або вінілу, неоновим варіаціям, а також стьоганим і асиметричним. Vogue.ua знає, які пуховики будуть найбільш актуальними цієї зими.

IENKI IENKI осінь-зима 2018/2019
Неон

Справитися з осінньо-зимовою нудьгою, зарядитися позитивною енергією і зігрітися – допоможуть неонові відтінки лайма і ексцентричної фуксії, що знову повернулися на подіуми. Цей тренд використовували у своїх колекціях IENKI IENKI, Undercover, R13, RED Valentino і Pinko.

Реклама
Undercover осінь-зима 2018/2019

<b>неон2</b>

Металік

Дизайнери не наситилися металевими відтінками у минулому сезоні, тому футуристичний металік продовжив свою тріумфальну ходу. За космічними моделями пуховиків пряма дорога до Philipp Plein, Chiara Ferragni і Alice + Olivia.

Philipp Plein осінь-зима 2018/2019

<b>металлик</b>

Вініл

Об'ємні пуховики стали головними героями модного подіуму у осінньо-зимовому сезоні, а якщо вони ще й вінілові, то це справжній джекпот. Чітосе Абе на Паризькому тижні моди представила багатошарові асиметричні моделі пуховиків, що наче з іншої планети. Раф Сімонс і Донателла Версаче зробили ставку на яскраво-червоний вініл.

Sacai осінь-зима 2018/2019

<b>винил</b>

Стьобані

Речі з "бабусиної скрині" вже не перший сезон у моді. Слідом за кардиганами грубої в'язки, хустками на шию і сумками-авоськами у моду повернулися стьобані куртки: у ромб, квадрат, прямокутник або трикутник. Саме такі любить носити королева Єлизавета II.

Tory Burch осінь-зима 2018/2019

<b>стеганые</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.