До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші пончо та кейпи цієї весни

Пончо (затишні накидки без рукавів, але з прорізами для голови) і кейпи (монолітні пальта з отворами для рук, які ще за часів середньовіччя носили лицарі, члени королівських сімей і церковнослужителі) у сезоні весна-літо 2020 знов актуальні. У колекціях модних брендів з’явилися всілякі варіації теплих накидок — від вовняних смугастих моделей у дусі Дикого Заходу до елегантних сучасних інтерпретацій.

Valentino

Кейпи й пончо — головні конкуренти пальта для міжсезоння. У сезоні весна-літо 2020 пропонуємо розбавити весняний гардероб небанальним верхнім одягом і знайти гідну альтернативу улюбленому пальту. У колекції Valentino представлено кілька інтерпретацій кейпів — від монохромних персикових моделей до яскравих варіантів, прикрашених тропічними візерунками. Тим часом Etro і Erdem показали затишні в’язані пончо з торочками в стилі латиноамериканських кочівників.

Реклама


Etro
Erdem

Не варто недооцінювати універсальність кейпів і пончо — вони добре пасуватимуть вечірньому дрес-коду. У колекції Lanvin можна натрапити на атласну асиметричну модель кейпа для світського виходу, а Balenciaga показали мінімалістичний чорний варіант пончо з ошатним оздобленням з кристалів.

Lanvin
Balenciaga

Vogue.ua зібрав 10 кейпів і пончо, які вже можна купити.

<b>кейпы 2020</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.