До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші сукні весни

До весни залишилися лічені тижні, а це означає, що пора оновлювати гардероб і готуватися зустрічати перші теплі дні з новою сукнею і хорошим настроєм. Vogue.ua вибрав найактуальніші моделі, представлені на подіумах цього сезону.

Valentino весна-літо 2019

Реклама
Чайна троянда

Весна – це свіжість, а легкі пастельні відтінки – її вірні супутники. Цієї весни дизайнери згадали про курну троянду – делікатну, ніжну і акуратну. Особливо чудовий цей колір на коктейльних сукнях із шовку або шифону.

Marc Jacobs весна-літо 2019
Givenchy весна-літо 2019
Brandon Maxwell весна-літо 2019
Простий вибір

Проста елегантність – знову шанована. Сукні без зайвого декору, в яких можна сміливо провести весь день, у новому сезоні показали бренди: The Row, Emilia Weakstead і Proenza Schouler.

Proenza Schouler весна-літо 2019
Emilia Weakstead весна-літо 2019
The Row весна-літо 2019
Мереживо долі

Мереживо, яке останні кілька сезонів не часто траплялося на подіумах, у новому сезоні повертається у парі з незвичайним кроєм і яскравими квітами. Причому, включити його у свій весняний гардероб сміливо зможуть і шанувальниці класики, і вінтажу, і fashion-експериментів.

Christopher Kane весна-літо 2019
Erdem весна-літо 2019
Marco De Vincenzo весна-літо 2019
Спіймати в тенета

Сукні-сітки, які багато хто пам'ятає ще з 1990-х, дизайнери воскресили для цієї весни. Найчастіше для їх плетіння використана технологія кроше. Точно сподобається такий одяг прихильницям бохо і багатошаровості. До речі, сітка з'явилася і в колекціях дизайнерів-футуристів. Наприклад, Ніколя Жескьєр з Louis Vuitton показав сукню, яку легко уявити у фільмі-антиутопії.

J.W.Anderson весна-літо 2019
Louis Vuitton весна-літо 2019
Christian Dior весна-літо 2019
Кондитерська крамниця

Популярність інфантильного і романтичного стилю психологи пояснюють бажанням модниць втекти від реальних щоденних проблем. Дизайнери допомагають їм це зробити – сукні-тістечка найсмачніших відтінків складно уявити десь в офісі, але хто заважає в них радіти життю і весні з настанням вихідних.

Valentino весна-літо 2019
Marc Jacobs весна-літо 2019
Giambattista Valli весна-літо 2019
Денімоманія

Шанувальниці деніму, які не готові розлучитися з улюбленим матеріалом з настанням весни, можуть поповнити свій гардероб джинсовими сукнями. У Coach вони натхненні естетикою вестернів, а Balmain і Isabel Marant апелюють до моди 1980-х і використовують світлий "варений" денім.

Isabel Marant весна-літо 2019
Coach весна-літо 2019
Balmain весна-літо 2019
Помах крила

Прикрашені невагомим пір'ям сукні, які заполонили святкові новорічні колекції, повертаються до нас і з настанням весни. На кожен день можна вибрати річ, де пір'я є лише декором і акцентом, а для особливого випадку – і щось більш екстремальне, в дусі останньої колекції Marc Jacobs.

MSGM весна-літо 2019
Oscar de la Renta весна-літо 2019
Marc Jacobs весна-літо 2019
Сама благородність

Довжина міді, що відкриває щиколотки, личить дівчатам з різними фігурами. Дизайнери цим користуються і в нових весняних колекціях поєднують її з ніжними весняними відтінками або ефектним дрібним плісируванням. Не обернутися за такою дівчиною просто неможливо.

Emilia Weakstead весна-літо 2019
Valentino весна-літо 2019
Givenchy весна-літо 2019

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.