До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі сукні в античному стилі

Сукні в античному стилі вирізняються особливим кроєм і фасоном: тонка струмлива тканина, здебільшого білого або теплих відтінків, окреслена лінія талії й драпування. Нового сезону дизайнери заграють з античністю, переформатуючи давно відомі візуальні коди та пропонуючи нові практичні варіанти.

Khaite, Resort 2022

Сукні, що відсилають до класичних античних, представили Alberta Ferretti й Dior. Італійський бренд зробив ставку на V-подібний викот і майстерно увиразнену лінію плечей. А щоб окреслити талію, дизайнерка додала золотий ланцюг з лавровим листям. Марія Грація К’юрі також відтінила молочну максісукню золотими аксесуарами: монолітним поясом, браслетами-кафами й каблучками. Актуальності образу додало взуття — кросівки на масивній підошві. Elie Saab же представили варіант сукні на одне плече, що немов прийшла з часів Стародавньої Греції.

Реклама
Alberta Ferretti, Resort 2022
Dior, Resort 2022
Elie Saab, Resort 2022

Взявши за основу античні класичні моделі, Proenza Schouler і Jil Sander розіграли для суконь в античному стилі нову партію. Дизайнери Джек Маккалоу й Лазаро Ернандес забарвили сукню в ніжно-блакитний відтінок, зробили завищену лінію талії й додали рукави з манжетами, що повторюють крій сорочки. Jil Sander зробили ставку на прямий крій, дрібне драпування й викот у формі краплі. Khaite пропонують римувати легку молочну сукню зі стьобаним пальтом і масивним взуттям — ідеальний осінній варіант.

Proenza Schouler, Resort 2022
Jil Sander, Resort 2022

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.