До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Який верхній одяг цієї осені вибирають зірки

Хоча класичний верхній одяг, як-от джинсова куртка або елегантний плащ, ніколи не вийде з моди, поточний сезон стане яскравішим, якщо додати в гардероб особливу модель. Такі знаменитості, як Ріанна, Джиджі Гадід і Кейт Міддлтон, вже наслідують цей тренд: від довгих пуховиків, які так любить Кім Кардаш’ян, до об’ємної шкіряної куртки, з якою не розлучається Гейлі Бібер. Vogue.ua зібрав шість улюблених типів осіннього верхнього одягу знаменитостей.

Довгий пуховик
Кім Кардаш’ян

У ті особливо прохолодні осінні дні, коли виникає гостре бажання закутатися в пухнасту й теплу хмару, по-справжньому потрібен пуховик. Найактуальніший стилістичний прийом — моделі приглушених відтінків завдовжки до щиколоток. Кім Кардаш’ян вибрала бордовий пуховик Balenciaga і стилізувала його з бузковим худі та чоботами з гострим носком.

Реклама
З принтом
Карді Бі

Пальта з графічним малюнком — уже готовий образ. Карді Бі з’явилася в моделі з газетним принтом Balenciaga, яка не потребує стилістичного обігравання — тільки драматичні аксесуари для підсилення ефекту.

Дублянка
Ріанна

Дублянка зігріє ліпше, ніж будь-яка пряна кава. Цього сезону вибирайте класичне поєднання відтінків брунатного й кремового. Ріанна вибрала природні тони й одягла довгу дублянку з підкладкою з короткої шерсті поверх шкіряного корсета Dolce & Gabbana і мішкуватих штанів.

Яскраві кольори
Кейт Міддлтон

Пальто яскравого насиченого кольору — ідеальна інвестиція в осінній гардероб цього сезону. Надихнутися можна виходом Кейт Міддлтон у смарагдово-зеленій моделі на змійці від Erdem з вишуканим коміром, яку вона поєднала зі светром аналогічного відтінку й класичними чорними штанами.

Шкіряна куртка прямого крою
Гейлі Бібер

Шкіряна куртка — must-have осіннього гардероба, але найактуальніший її варіант — прямий крій. Зверніть увагу на образ Гейлі Бібер, яка поєднала куртку з топом з відкритими плечима, легінсами, білими шкарпетками й сандалями.

Двобортне пальто
Джиджі Гадід

Злегка маскулінне, двобортне пальто — гарантія елегантності. Передусім зробіть ставку на моделі нейтральних відтінків з вовни або кашеміру. Джиджі Гадід поєднала кремове пальто WARDROBE.NYC із жовтим трикотажним жилетом і джинсами з наївними нашивками, щоб зробити образ актуальнішим.

Текст: Christiane Allaire

За матеріалами vogue.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.