До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

15 рожевих речей, які вам знадобляться цього літа

Рожевий колір – один із найбільш затребуваних відтінків у колекціях дизайнерів цього літа. Бренди пропонують вибирати як пастельну версію рожевого відтінку, так і яскраві його прояви – фуксію чи маджента. Ніжний, грайливий, чуттєвий, наївний, жіночний, романтичний і водночас сильний рожевий колір просто зобов'язаний цього літа з'явитися у вашому гардеробі. Ви можете носити його як у монохромних образах, так і поєднувати з іншими кольорами: оранжевим, червоним, блакитним, зеленим, чорним чи білим. Vogue.ua зазирнув у колекції до українських дизайнерів та зібрав 15 рожевих речей, які вам знадобляться цього літа.

Правила створено для того, щоб їх порушувати. Так, як казав покійний Карл Лагерфельд: "Думайте про рожеве, але не носіть його" – саме цей принцип він часто порушував під час роботи в Chanel, пропонуючи до уваги образи у всіляких рожевих відтінках – від стиглої малини до пудрового відтінку. Цього сезону українські дизайнери також зізналися у коханні найжіночішому кольору. Так, Arutiunova показали сукню-жакет у кольорі фуксії, ELENAREVA запропонували шовковий костюм розслабленого крою у кольорі Барбі з білими квітковими візерунками, а J’amemme зробили ставку на елегантну довгу сукню у пудровому відтінку.

Реклама

За допомогою рожевого кольору можна підняти настрій і відчути себе справжньою дівчиною. Погодьтеся, у рожевому хочеться буквально пурхати, зачаровуючи всіх навколо своєю красою та жіночністю. Цього літа є така можливість завдяки колекціям українських брендів. У Marianna Senchina ви зустрінете сексуальний рожевий бралет із зав'язками навколо талії, у Poustovit – романтичну сукню з квітковим принтом, у Sleeper – повітряну сукню з невагомого льону, а у COOSH – рожевий брючний костюм.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.