До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ріанна й Дженніфер Лопес повертають у моду рожеві пуховики

Буквально за кілька днів одні з найвідоміших дівчат планети продемонстрували, наскільки свіжий і цікавий вигляд має рожевий пуховик. Спершу Ріанна повідомила про вагітність у вінтажному пуховику Chanel осінь-зима 1996/97, потім з’явилися фото Дженніфер Лопес для New York Times. На одному з них вона приміряє яскраво-рожевий пуховик до підлоги H&M.

Рожевий уже давно потрапив на модні радари, але якщо кілька сезонів тому на подіумі ще переважали його приглушені відтінки, то нині в гіти продажу вириваються насичені кольори в найкращих традиціях нульових і фільму "Білявка в законі". Зокрема, в яскраво-рожевому відтінку виготовлена капсула Balmain x Barbie, саме на нього роблять ставку скандинавські блогерки, за якими сьогодні стежить увесь світ. Брак сонця змушує цих дівчат наповнювати гардероб соковитими відтінками, а рожевий якраз чудово працює і сольно, і в парі з іншими неоновими барвами. Ми надихнулися цими прикладами й зібрали рожеві пуховики, які точно скрасять очікування весни.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.