До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Розстебнута сорочка з чоловічого плеча — тренд майбутньої осені

М’які силуети, що панували у 2020-му, актуальні й цього року: особливо популярними були легкі штани, вільні блузи й взуття на пласкій підошві. Проте сорочки завжди займали особливе місце в жіночому гардеробі. Вільна сорочка з чоловічого плеча тепер актуальна весь рік, у денному або вечірньому образі — просто ігноруйте ґудзики.

Знаменитості теж підтримують цей тренд: у червні Ріанну бачили в яскраво-зеленій, не до кінця розстебнутій сорочці, у березні Гейлі Бібер одягнула м’ятну сорочку-"шторку" Paris Georgia, мішкуваті джинси Eytys і блейзер Frankie Shop.

Реклама

В останні місяці в соціальних мережах переважає одна конкретна комбінація вбрання, яку запропонували засновниці The Row сестри Мері-Кейт і Ешлі Олсен. Кендалл Дженнер чи не перша приміряла вірусний образ: у квітні в Нью-Йорку об’єктиви фотокамер закарбували її у футболці Wesler від The ​​Row під сорочкою Sisea з бавовняного попліну й широких штанах бренду Phoebe.

Кендалл Дженнер

Розі Гантінгтон-Вайтлі також поділилася власним мінімалістичним образом в Instagram. Вона зустріла травневе сонце Лос-Анджелеса у футболці Chiara з м’якого джерсі, заправленій у культові штани Rina від The ​​Row зі шкіряним ременем, сорочці House of Dagmar, а також сандалях з ремінцями й сумкою Hermès Birkin.

Гейлі Бібер

Ентузіазм знаменитостей з приводу розкішних предметів від The ​​Row не знає меж. Ельза Госк додала до власного літнього гардероба штани Igor і бежеву сорочку Sisilia, які поєднує з білою майкою в рубчик і сумкою Celine Ava з монограмою.

Однак у тренді не лише нейтральні відтінки. It-girls, зокрема й Перніль Тейсбек, Емілі Сіндлев і Камілла Шар’єр, цього літа вибирають соковиті кольори. Джиджі Гадід і Дуа Ліпа також належать до прихильниць яскравих сорочок. Остання недавно вигуляла барвисту принтовану сорочку від Palace.

Байдуже, виберете ви щось стримане чи яскраве, сорочка стане найрозумнішою інвестицією в майбутній сезон.

Текст: Alice Cary

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.