До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модні тенденції цієї зими: шовковий шлях

Головні тренди зими оголошені. Вони не тільки привабливі з естетичної сторони, але і неймовірно практичні. Багатошаровість та ігри з об'ємами відкривають масштабне поле для діяльності. А тренд на вбрання, немов створене з шовкових хустинок, не настільки практичний, зате за шкалою привабливості йому сміливо можна дати десять з десяти. Багато дизайнерів зробили сукні, жакети і спідниці з використанням шовкових хустинок, і тільки нова колекція Peter Pilotto в прямому сенсі складається з них. Соковиті малинові і фіолетові відтінки гарантовано розбавлять похмурі будні та додадуть їм яскравих барв.

Peter Pilotto

Якщо говорити про одяг з шовкових хустинок, то на думку одразу спадають відрізи тканини, заткані квітами. Якщо набридли нескінченні флористичні мотиви, є сенс звернути увагу на нову колекцію Roberto Cavalli, там шовк розфарбований анімалістичними плямами, або Altuzarra – на подіум виходили дівчата в сукнях і спідницях ніжно-рожевого кольору з малюнком екзотичного пір'я.

Altuzarra
Marine Serre
Peter Pilotto
Gucci
Anna Sui
Kenzo
No.21
Paul & Joe
Roberto Cavalli

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.