До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

П'ять головних кольорових поєднань цієї весни

У новому сезоні обрати лише один основний модний колір не вийде. А все тому, що цієї весни головними визначені одразу декілька колористичних дуетів. Носити їх дещо складніше, ніж звичайний монохром, але і образи будуть яскравішими, цікавішими і веселішими. Якраз те, що потрібно після тривалих холодів.

Білий + блакитний

Вже багато років поспіль білий колір не залишає верхівку рейтингу найбільш затребуваних кольорів теплого сезону. Цієї весни дизайнери вирішили поєднати його з блакитним і акварельним синім, згадавши про улюблене поєднання американської молоді 1920-х років, яка окрім веселих вечірок, ще й з повагою ставилась до спорту, і знала толк у вбраннях для всіх його різновидів.

Реклама
М'ята + кораловий

Поєднувати кондитерський відтінок м'яти і складний кораловий – справа сама по собі непроста. Але тим і цікавіше складати такі образи. Цього сезону фокус у тому, що можна змішувати речі з різною інтенсивністю кольору, тобто до насичено-коралової сукні можна вдягати ніжно-м'ятний жакет, і навпаки.

Натуральні відтінки

Нейтрально-бежевий, ніжно-оливковий, блідо-персиковий і колір молодої хвої – змішувати натуральні відтінки приємно та легко. Їх існує безліч видів, що точно допоможе значно урізноманітнити гардероб. Крім того, така кольорова палітра – це відмінна база для інших більш яскравих і соковитих тонів.

Рожевий + оранджевий

Ніжні дуети з зефірно-рожевого і відтінку сицилійського апельсина цієї весни будуть немов вітамінна бомба для всіх, хто стійко пережив місяці білого снігового полону. Гра з насиченістю кольорів тут така ж, як у випадку з м'ятним і кораловим. Інтенсивність залежить тільки від особистих переваг. Повна свобода дій і художніх проявів.

Синій + зелений

Одне з найефектніших поєднань нового сезону – це дружня колаборація яскраво-синього і смарагдово-зеленого кольорів. Здебільшого дизайнери використовували ці два дуже близьких і майже неконтрастних відтінки, щоб створювати наряди в велику щедру смужку. Не менш ефектний вигляд мають і флористичні принти відтінків електрик і молодого листя.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.