До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Святковий сезон: 5 яскравих образів для вечірок

Сезон передноворічних вечірок набирає обертів – десь обмежуються коктейльним дрес-кодом, а десь заявляють black-tie і чекають гостей в розкішних сукнях до підлоги. Vogue.ua вибрав п'ять образів, з якими грудень точно буде незабутнім.

Золота епоха

Класичні вечірні образи, що відсилають до Золотої епохи Голлівуду, навряд чи втратять актуальність. Хоч раз на рік приміряти по-справжньому гламурний образ ніколи не буде зайвим. Причому, золоті аксесуари, підібрані до шовкової сукні до підлоги, можна буде сміливо носити протягом року.

Реклама
Сукня Vivienne Westwood, клатч Hillier Bartley, сережки Chloé, босоніжки Diane Von Furstenberg, хайлайтер Glossier
Звана вечеря

Звані вечері в грудні особливо красиві. Коли на вулиці сипле сніг, а всередині улюбленого ресторану грає жива музика і офіціанти квапливо відкривають ігристе – шовкова сукня в парі з хутряним напівпальтом буде доречною як ніколи.

Пальто з екохутра Givenchy, сукня Joseph, босоніжки Jimmy Choo, сережки Erdem, помада Charlotte Tilbury
Аристократична суворість

Якщо вечірка запланована на будній день і заїхати після офісу додому, щоб переодягнутися, немає можливості – на допомогу строгий брючний костюм. Якщо змінити черевики на ошатні човники і прикрасити лацкан жакета дорогоцінною брошкою, можна отримати образ аристократичний, елегантний і в міру урочистий.

Костюм Christopher Kane, сорочка ALEXACHUNG, човники Manolo Blahnik, помада Chanel
Коктейльна карта

Дотриматись коктейльного дрес-коду допоможе дует з монохромного боді з високим горлом і пишних сатинових кюлот, що нагадують здалеку спідницю довжини міді. Доповнять образ аксесуари з деталями золотого кольору.

Кюлоти The Row, боді Wolford, туфлі Saint Laurent, намисто Laura Lombardi, мінодьєр Bienan Davis
Головна ніч року

А зустріти сам Новий рік можна зухвало і сміливо. Нехай оксамитова міні з глибоким декольте стане стимулом почати готувати тіло вже зараз.

Сукня Alexandre Vauthier, туфлі Saint Laurent, шпилька Simone Rocha, сумка Gucci і лайнер для очей Marc Jacobs

За матеріалами: vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.