До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі піжами для новорічних свят

Період новорічних свят триває, а це означає, що треба подбати не тільки про затишні, а й гарні святкові образи. Пропонуємо вибирати ошатну піжаму, в якій можна провести вихідні вдома біля каміна, а також піти на вечірку. Шовкові однотонні піжами, варіанти з яскравими принтами, моделі, прикрашені святковим декором у вигляді пір’я, леліток і стразів — ось, що пропонують бренди у своїх колекціях.

Гарні піжами, які викликають асоціації з теплом і затишком, тепер можна носити і в повсякденному житті, обігравши їх за допомогою аксесуарів і прикрас. Згадайте тільки образ Керрі Бредшоу у фільмі "Секс і місто", де вона вийшла на вулицю в домашній піжамі, блискучій шапочці, білих ботильйонах, накинувши зверху шубу й перлову нитку. Інша героїня культового фільму, Саманта Джонс, вибрала не менш ефектний образ — чорну піжаму із шовковими вилогами, розшиту сотнями мерехтливих леліток.

Реклама
Кадр із фільму "Секс і місто"
Кадр із фільму "Секс і місто"

Нині в нових колекціях брендів ви знайдете десятки ошатних піжам. Наприклад, у Valentino шовковий варіант з квітчастим принтом і пір’ям, а у Victoria Beckham — зелену піжаму з принтом у вигляді золотих ланцюгів. Lee Mathews пропонують вибирати яскраво-рожеві штани із сатину в парі з триколірною вільною сорочкою в пастельній колірній гамі, а український бренд Sleeper демонструє десятки різних святкових піжам на всі випадки життя. У колекції марки ви знайдете піжами зі знімним пір’ям або контрастним кантом, моделі з блискучої тканини зі шлярками на рукавах або трикотажні варіанти з пухнастим декором.

Valentino
Victoria Beckham
Sleeper
Lee Mathews

Vogue.ua зібрав найгарніші піжами, які вам знадобляться на новорічних канікулах.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.